Principal » Internet » Free Kaspersky Security Scan acum cu detectarea problemelor din sistem

Free Kaspersky Security Scan acum cu detectarea problemelor din sistem

Internet : Free Kaspersky Security Scan acum cu detectarea problemelor din sistem

Compania rusă Kaspersky se ocupă de crearea unui software de securitate informată despre eliberarea unei noi versiuni a scanerului său gratuit Kaspersky Security Scan. Această aplicație mică vă permite să scanați rapid calculatorul, nu interferează cu alte medicamente anti-virus instalate în sistem, iar dacă problemele probleme constată cu privire la acest utilizator.

Aplicația este foarte simplă de utilizat. Doar descărcați un fișier mic și apoi executați-l. Scanerul ne sugerează să descărcați o versiune de testare gratuită, de 30 de zile a pachetului Kaspersky Internet Security. Desigur, nu trebuie să fim de acord. Apoi, componentele scanerului vor fi descărcate, după finalizarea acestui proces, va fi pornită. În fereastra principală, putem rula scanarea, răsfoiți rapoartele și, de asemenea, să găsiți alte produse ale companiei, dacă sunt interesați. Totul este disponibil în poloneză, susține și motive grafice, deși în această aplicație este doar un add-on.

Înainte de a efectua scanarea, este necesar să se actualizeze virușii. Apoi singurul lucru lăsat să ruleze scanerul. Nu funcționează la fel ca de la pachetul original Kasperskye TJ. Scanele selectate numai, cele mai sensibile la zonele atacute. Pe de o parte, o astfel de scanare nu este cu totul precisă, dar pe de altă parte câștigă la viteză. În testul nostru scurt, aplicația a căzut bine, deși a existat o alarmă falsă (presupus troian în biblioteca SQLite atașată la comunicatorul WTW). Din păcate, depanarea nu mai este liberă - o încercare de a găsi o soluție se termină redirecționarea pe site-ul producătorului, unde puteți alege unul dintre pachetele disponibile în oferta sa.

Cea mai recentă versiune a scanării de securitate Kaspersky aduce o schimbare semnificativă. În prezent, programul a informat deja nu numai despre amenințările de securitate detectate, ci și despre setările incorecte de protecție a sistemului și alte componente. Programul a detectat cu ușurință lipsa software-ului antivirus, iar serviciul Windows Defender sa oprit, a sugerat, de asemenea, să dezactivați autovehiculul Autostart și să îmbunătățească setările browserului Internet Explorer. Dezactivarea controalelor ActiveX periculoase și nesemnate.

Desigur, aplicația împărtășită de Kaspersky nu este singurul tip de scaner, pe care îl putem folosi pentru o scanare gratuită a computerului pentru prezența software-ului dăunător. În baza noastră de date veți găsi alte aplicații, cum ar fi NP. Norton Putere Eraser (în cazul său, vă recomandăm prudență), precum și o mulțime de antivirusi libere, care nu numai de scanare, dar, de asemenea, elimina amenințările după detectarea lor. Puteți găsi cea mai recentă versiune a scanării de securitate Kasersky în departamentul de descărcare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu