Principal » Internet » Gratuit Kaspersky gratuit Antivirus de acum în prezent în poloneză

Gratuit Kaspersky gratuit Antivirus de acum în prezent în poloneză

Internet : Gratuit Kaspersky gratuit Antivirus de acum în prezent în poloneză

De la premiera Free Antivirus Kaspersky gratuit, săptămâna trecută a trecut o jumătate de an. Aplicația se bucură de opinii bune și un interes considerabil - doar peste 26 de mii de ori a fost descărcat prin intermediul site-ului nostru. Acum argumentele pentru a ajunge la program vor fi și mai mult, deoarece versiunea sa limbă poloneză a fost pusă la dispoziție.

Kaspersky Free este un program antivirus simplu. Primim un scaner de fișiere, pagini și e-mail. Căutarea amenințărilor pot funcționa pe una din mai multe moduri, vă puteți stabili și programul. Nu vom găsi aici controlul parental sau protecția suplimentară pentru finanțare, dar în cele din urmă ne ocupăm de programul gratuit.

Este demn de remarcat faptul că nu există anunțuri în cerere. Pe de altă parte, actualizările automate, carantina și mediile de memorie externe scanează. Protecția utilizează, printre altele, învățarea mașinii pe baza datelor colectate de la alți utilizatori ai aplicației. Nimic nu poate fi acuzat și de o interfață logică stabilită.

Kaspersky Free nu trebuie să fie o competiție pentru aplicațiile plătite legate de protecție. Creatorii informează pur și simplu că pentru a vă proteja pe deplin pentru a investi într-unul dintre cele mai extinse pachete. Antivirusul gratuit ar trebui să fie bun la ceea ce oferă. Kasperksy Gratuit în versiunea lingvistică poloneză este acum disponibilă pentru descărcare prin catalogul nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu