Principal » Internet » Jocuri gratuite de curse Android

Jocuri gratuite de curse Android

Internet : Jocuri gratuite de curse Android

Adrenalină, benzină de mare viteză de parfum, concurență, motoare uriașe de opt cilindri - acest vis de aproape fiecare tip. Cu toate acestea, nu merge întotdeauna la cursa pe o pistă reală. Nu este nimic pierdut. Cu ajutorul jocului pe acest subiect. Acum, mulțumită unor dispozitive mobile mai multe și mai noi cu Android se pot bucura de titlurile dvs. preferate practic oriundem suntem numai. Mai jos este o listă, în opinia noastră, cele mai bune jocuri de curse gratuite pentru Android.

Asfalt 8: Airborne

La început, un hit de necontestat, și anume Asfalt 8: Airborne. Aceasta este o altă parte a unei serii extrem de reușite de curse de mașini, unde se ciocnesc două lumi. Pe de o parte avem de-a face cu existente, de fapt, extrem de mașini scumpe și frumoase. Pe de altă parte, fără a fi în comun cu fizica de conducere a realității. Sunt doar curse tipice arcade cu o mulțime de acțiune. În timp ce conduceți printre peisajele pitorești, vom putea face diverse evoluții - sărituri peste abis, care riscăm întregi structuri, trecând prin obiecte de ardere sau diapozitive laterale nesfârșite, cu sânge clar de sânge în venele. Jocul are un design grafic frumos, cu utile modele de mașini și efecte sonore realiste. Asfaltul 8: Airborne este o poziție obligatorie pentru fiecare ventilator de curse.

Real curse 3

La fel de bun ca asfaltul 8: în aer, cu toate acestea, reprezentând un titlu ușor de rasă de rasă Real curse 3 din Arte Electronice. Această poziție este mai aproape de un simulator real, de urmărire decât un joc arcadum. Aici, la fel ca în predecesor, vom sta în spatele cercului existent în realitate supercases și mașinile de curse. Mai mult, va trebui să le regizăm în mod corespunzător, să reparăm și să modificăm. Rivalitatea are loc pe o special pregătită pentru această pistă. Nu există nici o chestiune de trafic sau alt "przezzkadzajkach ". Este doar o luptă curată și sportivă. Legarea disprețuitoare audio-vizuală, iar modelul de conducere este adesea descris ca fiind cel mai eficient dintre jocurile de curse pe platformele mobile. 

Carma gratuit

Al treilea titlu din lista noastră este Carma gratuit. Complet abateri de la convenție din cele două descrise anterior. Aici avem de-a face cu lumea suprarealistă a viitorului, de fapt, mașini inexistente și o concurență extrem de brutală și neloială. Carma Free este un port cu adevărat credincios popular în anii 1990 și un joc foarte controversat numit Carmageddon. Jucătorul ia pe caracterul conducătorului auto care participă la o serie foarte brutală de curse. Sarcina lui nu doar ajunge la linia de sosire în prim plan. Poate, de asemenea, să concureze în alte categorii - să vă îngrijorați cât mai mulți adversari, câștigând cât mai multe bonusuri ascunse sau chiar un număr fermecător de trecători. Notă, jocul este destinat adulților.

Pocket Rally Lite

În cele din urmă ceva pentru iubitorii de raliuri auto. Pocket Rally Lite Acesta este probabil cel mai bun joc de raliu pe Android. Avem totul aici, ceea ce fiecare fan al WRC poate necesita mașini licențiate de joc, mai multe clase de mașini, diferite căi și condiții meteorologice și un model de conducere foarte realist. Inițial, jocul poate părea dificil din cauza realismului. Dar când vom dedica cateva minute ei pentru ca acesta să învețe să controleze acest joc nu poate fi sfârșitul! Oponenții exigenți sunt foarte încăpățânați și luptă până în ultimul moment. Fiecare traseu necesită o mulțime de concentrații și o precizie imensă de conducere. Au existat, de asemenea, design grafic destul de bun și efecte sonore realiste.

Recomandat
Lasă Un Comentariu