Principal » Internet » Jocuri sportive pentru Android

Jocuri sportive pentru Android

Internet : Jocuri sportive pentru Android

Una dintre cele mai populare categorii dintre jocurile mobile pe Android este Sportul. Aproape fiecare dintre noi are disciplina dvs. preferată de sport. Pentru unii, acest lucru este fotbal, pentru alte raliuri de mașini sau formula 1, încă alții preferă tenis sau golf. Fiecare dintre aceste discipline se reflectă în lumea virtuală a jocurilor. În clasamentul de mai jos, vom încerca să prezentăm, în cele mai bune titluri sportive gratuite cu mai multe discipline populare.

 

FIFA 14

Fotbal pe primul foc. Această disciplină adună o mulțime uriașă de fani. Campionatele mondiale de fotbal, euro sau alte evenimente excelente colectează milioane de fani din întreaga lume. Dacă doriți să vă simțiți ca una de stele de fotbal, vă recomandăm să jucați FIFA 2014 - Ultima tranșă a unei serii populare a fost creată de ani creată de EA Sports. Versiunea sa mobilă a fost deja o altă versiune. Titlul este caracterizat în principal:

- Corp de iluminat grafic fotorealistic de înaltă calitate,

- Efecte de sunet excelent,

- Fizica bine mapată,

- O serie de opțiuni și opțiuni de joc.

În total, jocul va oferi până la 33 de ligi de fotbal din întreaga lume și peste 600 de echipe licențiate. Ne oferă aproximativ 16.000 de jucători în care putem încorpora. În plus față de opțiunea unui singur joc, avem și posibilitatea de a participa la diferite tipuri de campionate bine-cunoscute. Mai mult, există și o opțiune care vă permite să vă creați propria echipă de fotbal și să o aduceți la cel mai înalt loc de pe podium. Pe drum, vom găsi o strategie pentru fiecare meci ulterior, vom participa la instruire, face transferuri cu alte echipe și gestionează finanțarea echipei. FIFA 14 sunt zeci de ore de lucru dependență. Iti recomandam!

Campionii internaționali de box

De data aceasta ceva pentru oamenii reali - Campionii internaționali de box, care este în box la cel mai bun. În mod similar cu titlul anterior, avem un corp de iluminat audio-vizual de înaltă calitate, ceea ce face ca jocul să devină într-adevăr realist. Impresia, de asemenea, nu cartarea perfect fizica (un boxer în mișcare în mod natural) și multe moduri de joc. Campionii internaționali de box pot alege din mai multe lupte în modul unic jucător, multiplayer și turneu. Multiplayer ne permite să ne confruntăm cu alți jucători din întreaga lume (online). În tur, trebuie să participăm la concursuri care vizează obținerea unei centuri de campionat. De-a lungul modului în care vom instrui noi mișcări noi, pentru a lucra și a consolida puterea tehnologică. Toate acestea vor fi necesare pentru a câștiga. 

Smash tenis 3D

Tenisul este una dintre cele mai populare discipline sportive. Prin urmare, în rețea găsim multe jocuri care ne dau ocazia de a se încarna într-un jucător profesionist și de a sta în fața instanței prin măsurarea faima globală. Unul dintre cele mai bune titluri mobile din această categorie este, fără îndoială, Smash tenis 3D. Acest lucru se datorează în primul rând Marelui Fizică Mapat și sistem de control intuitiv. După cum sugerează și numele, trebuie să ne ocupăm de grafica 3D, ceea ce poate să nu bată pe genunchi, dar nici nu o puteți face. Gameplay-ul este destul de dificil, totuși, când învățăm să controlam, jocul va fi o plăcere. Smash Tennis 3D este ambele meciuri unice, precum și posibilitatea de a participa la turneu. Au fost rezultate de mese online, unde ne lăudăm ocupat de un loc în clasament.

Pocket Rally Lite

În clasamentul nostru, cursele de mașini nu ar putea fi ratate. Alegerea a căzut pe unul dintre cele mai bune jocuri de curse mobile, sau Pocket Rally Lite. Întregul, datorită motorului grafică unității, arată senzațional și seamănă cu un pic părți anterioare ale seriei cunoscute de Rally Colin McRae. Realismul a făcut cea mai mare impresie în cartografierea fizicii conducerii. Fiecare dintre mașinile disponibile se desfășoară într-un mod caracteristic. În plus, plumbul are o suprafață imensă de suprafață și condiții meteorologice. În ciuda faptului că Pocket Lite Rally nu oferă mai multe moduri de campion (cursă unică și Campionatul), atunci puteți fi sigur că veți petrece ore lungi cu ea fără a obține destul. Acest titlu este o propunere excelentă pentru toți fanii jocurilor de curse. În ceea ce privește redarea, se potrivește cu cele mai bune grăsimi de pedice sau console.

Recomandat
Lasă Un Comentariu