Principal » Internet » Jocuri gratuite RPG pe Android

Jocuri gratuite RPG pe Android

Internet : Jocuri gratuite RPG pe Android

Jocuri RPG, sau joc de rol de rol pentru ceva timp apar și pe dispozitivele mobile cu Android. Suntem în prezent de-a face cu mai multe tipuri de Erpegs - de la clasic, cu o mulțime de text și diverse căi de selecție, dar pentru această setare grafică foarte slabă, de clasic RPG turn-a rundă, după recent, probabil cel mai popular action-RPG, la care ar trebui fie chiar Diablo. Mai jos puteți găsi câteva, în opinia noastră, cele mai bune jocuri RPG gratuite create în principal pentru suporturile dvs. de dispozitive mobile Android.

Acasha

Acasha Aceasta este o alergare mitică antică, cu o mare putere, care a fost însoțită de o mulțime de durere și de moarte pentru care forțele demonice corespund. Prin rune, aproape toată populația din Yavanani. Doar o mână de oameni mântuiți, printre ei eroul nostru. Akasha este, de asemenea, numele jocului morpg, acțiunea cărora începe după returnarea eroului deja menționat în paginile de familie. El se întoarce pentru a razbuna moartea rudelor sale și o dată pentru totdeauna a face cu forțele răului. În timpul jocului, vom vizita numeroase terenuri, pitoresti, executa diverse misiuni, lupta cu mai multe și mai puternic adversarii și a obține noi competențe și arme. Doar de la noi depinde de modul în care se dezvoltă personajul nostru. Există trei clase de eroi pentru a alege de la: Archer, războinic și vrajitor. Fiecare dintre ele are abilități unice. Creatorii de la dispoziția noastră se îndepărtează zeci de vrăji magice și sute de combinații de arme. Din când în când și va trebui să ne ocupăm de șeful extrem de solicitant. Akasha este un joc care va oferi câteva duzini de ore de distracție de neuitat.

Pădurarul singuratic

Un călăreț singuratic, sau este un Lone Ranger joc care sa bazat pe motive Hollywood Studios Disney cu același titlu. Jocul nu este un Erpeg tipic, au existat numeroase fire de aventură și o mulțime de acțiuni de valoare. Totul ne mută în vremurile Wild West. Sarcina noastră constă în încarnând rolul unui Gardian Guardian Stern, a cărui sarcină este de a apăra un mic oraș numit Colby. Este mai mult și mai des implicate de bandiți, iar corupția începe între autoritățile. Din când în când să ne ajute să venim la Tonto indian misterios. Pădurarul singuratic Este, de asemenea, o frumoasă grafică 3D grafică și realistă. Caracterul nostru din misiunea privind misiunea va câștiga tot mai multe abilități și arme. Pentru a vă deplasa în mod eficient între locații, va trebui, de asemenea, să obținem calul potrivit. Gameplay-ul a fost planificat pentru cel puțin o duzină de ore. Cu toate acestea, la Lone Ranger, nu vom plictisi chiar și pentru un minut.

Soulcraft

Soulcraft Acesta este un reprezentant tipic al acțiunii RPG. Jocul în afara elementelor tipice populare Erpegs sunt preluate de un sistem de control simplu, ușor posibilități punctuous pentru selectarea o cale caracteristică și un sistem de dezvoltare erou simplificat. In schimbul acestui avem de a face cu întreaga masă a acțiunii adecvate, o luptă continuă împotriva hoardelor de adversari și lupte epice împotriva puternic Bossom. Soulcraft cu aspectul său și sistemul de jocuri este foarte asemănător cu Diablo III, cunoscut pentru PC-uri și consola. Cu diferența pe care o putem juca oriunde vrem doar. Doar aveți un Smasrtfon cu Android cu tine. La început, avem doar figura unui războinic, în timp, cu toate acestea, putem debloca alte clase (magician și arcași). Nu a existat nici o posibilitate de a dezvolta mai multe caracteristici și abilități diferite (putere, agilitate, magie, capacitatea de a folosi arme, etc.). Pentru aur, putem cumpăra o armă mai bună și armură. Acestea vor găsi, de asemenea, după uciderea adversarului (cea mai bună armă întotdeauna "cade" după învinge șeful). 

Recomandat
Lasă Un Comentariu