Principal » Internet » Jocuri gratuite de aventură pe Android

Jocuri gratuite de aventură pe Android

Internet : Jocuri gratuite de aventură pe Android

Aventura este una dintre cele mai vechi categorii de jocuri pe calculator. Primele au fost create în anii '80 ai epocii anterioare. De atunci, multe s-au schimbat, totuși, și imagini statice cu o mulțime de text s-au schimbat în grafica 3D dinamică și realistă și o întreagă gazdă de acțiune rapidă de acțiune punctată tot felul de ghicitori. Da, putem continua să ne întâlnim cu noi titluri un punct și să faceți clic pe unde ecranul ecranului sunt imagini statice, iar obiectivul nostru este de a rezolva puzzle-ul utilizând obiectele disponibile pe site. De când smartphone-urile și tabletele cu Android au devenit extrem de populare, cei mai mari producători de jocuri de noroc, de asemenea, pentru această platformă creează titluri de aventură mari. Următorul text va prezenta celor care merită remarcat.

Pădurarul singuratic

Un călăreț singur, adică Pădurarul singuratic Acesta este un joc de aventură bazat pe o Canvas Cinema Hit Disney. Ne mută pe Wild West. Jucătorul ia rolul unuia dintre apărătorii legii, iar sarcina lui este de a apăra un mic oraș numit Colby. În timpul jocului ne ajută un indian misterios. Totul este o combinație de joc de aventură cu o arcadă cu elemente RPG. În timpul performanței diferitelor tipuri de misiuni, cifra noastră se dezvoltă treptat. Odată cu experiența dobândită, putem alege din următoarele abilități și să cumpărăm arsenalul mai mult și mai bun. Au existat, de asemenea, o misiune aici, unde vom coopera cu alte aplicații legale. Fără cooperarea, execuția este de fapt imposibilă. Merită adăugați că jocul este preluat un mare efecte grafice și realiste. Reamintește o lovitură ușor de consolă de răscumpărare.

Gangstar City

Centrul unei metropole uriașe, americane. Nimic conștient, învățați despre răpirea fratelui vostru. Poliția nu a fost de ajutor. Ei bine, decideți că luați lucrurile în mâinile voastre și el va încerca să-l elibereze cu ocazia pedepsirii vinovatorii. Acesta este modul în care începe complotul Gangsar City, care a fost creat pentru utilizatorii cu dispozitive Android. La început, jucăm un tânăr, câțiva tânăr semnificativ care să-și recâștige fratele devine un abator. De-a lungul timpului, din ce în ce mai mult în această misiune dificilă, suntem populari nu numai în districtul nostru, ci și în întregul oraș. Facem doar toate misiunile de a se apropia de șeful mafiei 'A, care dintre motivele necunoscute pentru noi răpit fratele nostru. Odată ce obținem un respect pentru o halfă de gangster, ne dăm seama că suntem și pe cuvintele încrucișate de poliție. În timpul jocului ne confruntăm nu numai gangsterii, ci și cu aplicarea legii. Toate acestea pentru a salva frații. De-a lungul timpului, putem folosi un arsenal mai bun, care va ajuta să vă atinge obiectivul dvs.

Bărbați în negru 3

Băieții din negru este o comedie extrem de populară sci-fi. Bazat pe a treia parte, un mare joc de aventură pentru dispozitivele mobile cu Android. ÎN Bărbați în negru 3 Vom veni la noi sub forma unuia dintre agenții speciali ai unei unități secrete desemnate pentru a lupta împotriva străinului nefavorabil. La început, cel mai simplu, care nu necesită efortul cazului ajunge pe biroul nostru. De-a lungul timpului, atunci când superiorii sunt mulțumiți că suntem un agent bun, vom aloca din ce în ce mai greu de caz. Jocul combină elementele de aventură și acțiunile. Nu va fi nici o fotografie, ci și pentru a rezolva puzzle-uri interesante. Totul este acoperit cu un cadru grafic de înaltă calitate și cum să confunde o serie de bărbați în negru o doză mare de mare umor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu