Principal » Internet » Jocuri cu carduri gratuite pe Android

Jocuri cu carduri gratuite pe Android

Internet : Jocuri cu carduri gratuite pe Android

Jocurile de cărți sunt extrem de populare - atât ca divertisment printre prieteni, cât și prieteni, precum și ca un element permanent al caselor și cazinourilor. Din păcate, nu ne întâlnim întotdeauna în următorul grup, sau mergem la un cazinou din apropiere pentru a vă încerca mâna la carduri. În plus, este foarte adesea asociat cu costurile. Ce trebuie să faceți când vrem să jucăm cartea dvs. preferată? Doar descărcați una dintre aplicațiile gratuite de pe dispozitivul Android. Mai jos este descrierea celor mai bune, în opinia noastră, jocuri de cărți mobile din diferite categorii.

La începutul pokerului popular din Texas Hold . În acest caz, am ales Texas Holdem Poker pro. Acesta este unul dintre mai multe jocuri disponibile de acest tip. Cu toate acestea, ceea ce face distingerea dintre mulțime este, printre altele, un sistem de control intuitiv, posibilitatea de personalizare și opțiunea multiplayer care să permită un joc cu jucători din întreaga lume. Titlul prezentat oferă, printre altele, posibilitatea de a introduce propria fotografie ca avatar, live chat cu alți jucători, diferite mini-jocuri sub formă de loterie și moduri de bază ale jocului, adică Sit-N-Go și turnee. Mai mult, în magazinul virtual poate cumpăra unul din peste 200 de gadgeturi diferite și dați-i unui prieten (băuturi, capace, ochelari de soare, gustări etc.). Au existat, de asemenea, o opțiune pentru a permite publicarea realizărilor sale în paginile cele mai populare site-uri de social networking.

Solitaire, care este popularul Solitaire este un joc de cărți foarte popular conceput pentru un jucător. Există oameni care pot aranja solitaire în diferite ore timp de ore. Datorită jocului Solitaire Fiecare fan al acestui tip de card va fi capabil să ruleze un gameplay oriunde se află. Doar aveți un smartphone cu Android cu tine. Solitaire în afara unui sistem de control convenabil și nu o grafică a ochilor obositoare va oferi două moduri de vizualizare (verticale și orizontale), acces la statistici de joc și mai multe soiuri de solitaire populare. 

În cele din urmă ceva pentru fanii de cărți de luptă. Aici, desigur, are o lungă perioadă de timp Mtg (Magie adunarea). Cu toate acestea, jocul nu este disponibil în versiunea gratuită pentru dispozitivele mobile. Cu toate acestea, titlul este o alternativă excelentă Turneul cardului Tekken. Întregul a fost bazat pe consola Sony PlayStation Bijatyce Tekken. Jucătorii de la început aleg personajele lor preferate, fiecare dintre acestea având statistici diferite. Apoi deveniți să luptați cu rivalii din întreaga lume (multiplayer prin WiFi sau pachet de date). Jocul permite utilizarea diferitelor tipuri de tactici și învață perfect planificarea activităților. În plus, întregul are un corp de iluminat audio-vizual. Este de remarcat faptul că Turneul Tekken Card a fost deja descărcat de peste 6 milioane de ori. Deci, putem fi siguri că adversarul va fi întotdeauna dornic să lupte.

Recomandat
Lasă Un Comentariu