Principal » Internet » Jocuri gratuite pentru copii pe Android

Jocuri gratuite pentru copii pe Android

Internet : Jocuri gratuite pentru copii pe Android

Android smartphone-uri și tablete sunt utilizate nu numai de adulți, ci și tot mai des de copii. Atât cei mai tineri cât și cei oarecum mai în vârstă. Copiii folosesc aceste dispozitive în primul rând ca console de jocuri portabile și ușor mai puțin frecvent, ca dispozitive de ajutor în educație. Dacă doriți să afectați ceea ce este copilul dvs. pe telefonul dvs. smartphone, ar trebui să vă uitați la clasamentul de mai jos. Vei găsi în el o colecție de cele mai bune, în jocurile noastre gratuite de opinie pentru cei mai tineri, care nu numai că le va permite să-și petreacă timpul, și vă va da un moment de pace, dar, de asemenea, învață câteva abilități utile.

Copii Memory Game Lite

Pentru început. Joc educațional Copii Memory Game Lite. Numele în sine indică faptul că aplicația ajută copiii noștri să practice memoria. Toate acest tip de joc bine cunoscut de memorie, care a inclus în mod individual descoperite pe podeaua cutiilor de carton și memorează cifrele stocate pe ele care le leagă într-o pereche. Cel care a găsit cele mai multe cupluri a câștigat. În mod similar, în cazul jocului prezentat. Pe ecranul smartphone, există cărți unice cu desene diferite pentru momente. După acoperirea lor, amintiți-vă poziția de o anumită carte care urmează să fie prezentată în timp ce al doilea identic va fi prezentat, să fie capabil să se conecteze ambele într-o pereche. Există mai multe categorii de imagini la dispoziția noastră. Avem de-a face aici cu animale, plante, numere și scrisori. Întregul se practică perfect de memorie și oferă multe ore de distracție mare.

Câinele meu virtual - Pup & Puppies

Un alt titlu pe lista noastră este o varietate contemporană de populare cu câțiva ani în urmă Tamagocchi - un elev virtual, care ar trebui să fie îngrijit în mod corespunzător. Câinele meu virtual - Pup & Puppies Acesta este un joc care va permite copiilor noștri să predea, responsabilitatea și punctualitatea copiilor. De asemenea, va dezvolta reflexe, memorie și va permite să învețe elementele de bază ale numărării și gândirii logice. Toate acestea datorită unui animal de companie virtual confortabil, pe care trebuie să-l aveți în vedere corect. Așa că trebuie să se joace cu ea (acces la mai multe mini-jocuri), să-l hrănească, se spală și se stabilească. Au existat, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra animale de diferite tipuri de haine sau jucării. Totul a fost frumos pentru ochi, grafică de desene animate și efecte sonore plăcute. Puteți fi sigur că copilul dvs. va dori pentru ea!

Puzzle de animale

Puzzle de animale Acesta este un joc care se mișcă cel mai tânăr la lumea faunei. Avem câteva peisaje frumoase, de basm cu animalele din rolul principal aici. Sarcina jucătorului este de a aranja o imagine dată din puzzle-uri împrăștiate. Stivuirea elementelor martor o muzică plăcută. Jocul învață perfect concentrarea, gândirea logică și răbdarea. În plus, prezintă lumea animalelor atât din sălbăticie, cât și de domestici. Merită adăugarea acestui banal simplu de utilizat, meniul de imagine nu ar trebui să provoace problema chiar și cei mai tineri jucători.

Frumos colorarea mea de ponei pentru copii

Ultimul în combinație de joc-aplicație este o pagină de colorat virtuală cu un leitmotiv din seria animată populară My Little Pony (Ponies mici). Este foarte distractiv nu numai pentru cei mai tineri fani ai basmelor. Frumos colorarea mea de ponei pentru copii Mută ​​jucătorul în lumea ponei mici și vă permite să acordați medii orice culoare. Pe ecranul smartphone sau tabletă există o grafică alb-negru care ar trebui să fie colorată folosind kinul de legătură disponibil (afacerile virtuale). Un avantaj imens al aplicației este că după pictarea tuturor imaginilor disponibile, distracția începe din nou fără a cumpăra o altă pagină de colorare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu