Principal » Internet » Jocuri gratuite 3D pe Android

Jocuri gratuite 3D pe Android

Internet : Jocuri gratuite 3D pe Android

Ventilatoare de joc Cumpărarea unui nou obiect gadget sub forma unui smartphone sau a unui comprimat cu Android întotdeauna la început doriți să verificați capabilitățile sale hardware. Cel mai bine este să o faceți în practică, instalând jocuri 3D exigente. În prezent, pe piață există o mulțime de jocuri frumos, dar, de asemenea, interesante 3d jocuri diferite categorii. Vă va sfătui care unul pentru a alege să fie în măsură să se bucure pe deplin posibilitățile de hardware, face bine.

Fotbal real 2013

La început, ceva pentru fanii de fotbal din morți sau pentru fotbalul real 2013. Acest joc va oferi aproape aceleași oportunități ca și omologii săi pe PC-uri sau console. Fotbal real 2013 Acesta este un titlu semnat de Gameloft, un studio responsabil, printre altele, pentru astfel de hituri ca Iron Man 3 sau o întreagă serie de asfalt. Titlul prezentat a fost o grafică 3D 3D și animații foarte lichide. Datorită acestui fapt, putem simți aproape ca și cum am fost difuzate pe teren din teren. În plus față de jocurile sociabil, putem lua parte la diverse tipuri de turnee, schimba jucatorul setarea pe teren, precum și a face diverse tipuri de transferuri cu alte cluburi. Totul combină caracteristicile unui joc tipic de fotbal și a unui manager.

Cartoon Mini Golf Game 3D

Un alt joc din rezumatul nostru este Cartoon Mini Golf Game 3D. Acest titlu are o ușoară mai puțin mai puțin necesară decât cea descrisă anterior ar trebui să fie plăcută atât ventilatoare mai tinere cât și mai mari de divertisment electronic. Datorită realiste 3D grafice, ne putem simți ca și cum am vizitat personal câmp pentru miniatureolf. Un total de mai multe meciuri pentru cel multiplayer sunt disponibile pentru eliminarea jucătorului. În domeniul mini-golfului va fi numeroase "deranjante ", ceea ce va face dificil să ajungă la ultimul optsprezecelea. Un joc extrem de dependent.

Pădurarul singuratic

Pădurarul singuratic Acesta este un joc de studio Disney care sa bazat pe un cinematograf hit cu același titlu (în versiunea poloneză: un călăreț singuratic). În primul rând, ce vă va arunca în ochi este un cadru grafic frumos care ia niște sânii. Climatul vestului sălbatic a fost de 100% dedicat aici, pentru care aparțin deosebite aplauzei. Sarcina noastră este în primul rând pe lupta împotriva banditelor și apărarea orașului Colby, care a preluat violența și corupția. Jocul de acțiune oferă, de asemenea, elemente de action-RPG. Vom putea îmbunătăți arma și vom dezvolta abilități selectate prin îndepărtarea unei căi de dezvoltare concretă. Au existat, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra echipamente din ce în ce mai bune și a unor cai mai rapizi pe care ne mișcăm între orașe în căutare de bandiți. Acest joc este destinat în primul rând pe dispozitivele care se pot lăuda cu procesoare eficiente, 4-core și destul de multă memorie RAM.

Robocop

De la Wild West, ne îndreptăm în viitorul apropiat în orașul Ditroit. Aici are loc acțiunea de joc Robocop, care sa bazat pe cea mai recentă versiune de film cu același titlu. În mod similar cu Lone Ranger, avem de-a face cu grafica 3D la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, climatul de joc este complet diferit - arme moderne, roboți și o mulțime întreagă de Rezumat Acțiune. Jucătorul ia în figura de titlu, Robocop sau un robot cu mintea unui bărbat, polițistul Alex Murphy, care aproape că a murit în atac. În timpul multor misiuni diverse, va trebui să demonstrăm o sprimă și o precizie eliminând obiective ostile și, în același timp, fără a expune civilii. Avem multe arme moderne disponibile, pe care le putem îmbunătăți. Ceva pentru fanii de filme de acțiune și SciFi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu