Principal » Android » Landurile întunecate1.4.8

Landurile întunecate1.4.8

Android  : Landurile întunecate1.4.8

Terenurile întunecate la prima vedere seamănă cu alergătorii clasici. Cu toate acestea, un joc foarte amplu îl pune pe Eyelt mai mare și aduce la alte specii mobile. O brutalitate mare a jocului o face destinată jucătorilor adulți.

Jocul ne ajută cu o lume foarte întunecată. Diagrama grafică bazată pe strălucirea întunecată a obiectelor și a eroilor aplicată în acest caz, oferă jocului de climă întunecată. Aventura începe cu un tutorial care ne prezintă bazele de control și luptele. Acesta din urmă joacă un rol foarte important în joc. În plus față de obstacolele mecanice tradiționale (și foarte sofisticate), de fiecare dată când întâlnim dușmani și șefii. Lupta este o combinație adecvată de lovituri și blocuri.

Orice îmbunătățiri pot fi de ajutor, iar acestea sunt foarte multe. În magazin veți găsi nu numai accesorii în mod tradițional, atragerea cristalelor etc., Există, de asemenea, îmbunătățirea statisticilor și a armelor noastre. Casca, armura, mănuși, pantofi, fiecare dintre aceste categorii are multe obiecte de a alege de la. Colectăm fonduri în jocul în sine sau cumpărăm un micropayment.

Jocul oferă 2 moduri de distracție: supraviețuire (alergător tradițional mai strâns) și aventura plătitivă suplimentară. Are o linie de caracteristici și niveluri special pregătite. Integrarea cu Facebook și jocul Google Play.

Recomandat
Lasă Un Comentariu