Principal » Android » Echoul întunecat1.3.2

Echoul întunecat1.3.2

Android  : Echoul întunecat1.3.2

Dark Echo este un joc cu un climat uimitor, întunecat, surprinzător o abordare surprinzătoare a divertismentului mobil.

Începutul aventurii cu jocul este ușor surprinzător, deoarece vedem doar un fundal întunecat și litere mari, alb, pe care numele aplicației a fost scris. Mai târziu, programul se integrează cu serviciul Google Play joc, adică este încă un familiar. Dar, după o altă surpriză: App-ul ne cere să configurați căști, deoarece cu ei pe urechile jocului de la joc sunt cele mai bune.

Mai târziu, începe jocul potrivit. Ne rătăcesc după o cameră complet întunecată, deși această impresie este rezultatul muncii imaginației, pentru că vedem doar urme de picioare. Muzica întunecată curge în fundal, iar groaza adaugă metoda de control. Caracterul nostru (pe care, de asemenea, nu vedem) mișcă unde atingem ecranul cu degetul. Se întâmplă totuși că nu vrea să continue, pentru că de exemplu. Pe perete (desigur, ea nu o poate vedea). Pentru a recunoaște în ce direcție ar trebui să mergeți, trebuie să vă țineți degetul în mijlocul ecranului dispozitivului, apoi după camera invizibilă în care eroul nostru rămâne, ecoul se va răspândi. Și trebuie să recunoaștem după sunetul sunetului, unde este calea cea bună. Și acest sunet pare ca viu scos din groază.

Dark Echo este un joc minunat, bazat pe o idee surprinzătoare. Clima din joc este unică și merită să plătească 3 zloți pentru a putea verifica cum distracție dependentă cu ecoul întunecat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu