Principal » Internet » Daisydisk4.8.1

Daisydisk4.8.1

Internet : Daisydisk4.8.1

Daisydisk este un instrument conceput pentru a organiza un disc. Interfața programului face căutarea dosarelor care se ocupă de o mulțime de spațiu este plăcerea pură.

Daisydisk oferă posibilitatea de a revizui unitatea Maka, precum și discurile externe, într-un mod destul de original - vizualizează ocupația discului prin diverse fișiere și foldere. În fiecare din zonele colorate puteți face clic pentru a afla ce fișierele la care aparține programul unde sunt și pot fi eliminate în siguranță. DaisyDisk vă permite să curățați nu numai un disc MAC încorporat, ci și unități externe și folderele selectate. Daisydisk permite, de asemenea, fișiere rapide și le poate arăta în Finder.

Fișierele inutile pot fi trase în clipboard în partea de jos a ferestrei programului. Când curățarea este considerată terminată, puteți transfera toate fișierele în coș cu un singur clic.

Versiunea demo Daisydisk nu are toate funcțiile și vă reamintește, de asemenea, înregistrarea produsului de fiecare dată când începeți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu