Principal » Internet » Yoga zilnică

Yoga zilnică

Internet : Yoga zilnică

Daily Yoga este una dintre cele mai bune aplicații care ajută la exercițiile de yoga. Vom găsi în el, instruiri de câteva zile și sesiuni tematice diferite în formă de filme.

Cu yoga zilnică puteți utiliza după configurarea unui cont sau conectarea prin Facebook. În baza de date veți găsi programe și sesiuni tematice cu un grad diferit de avansare, lungimi diferite, gratuite și plătibile. Printre liberi veți găsi o duzină de seturi de Asan de bază, care vizează reducerea stresului, îmbunătățirea flexibilității, formarea musculară abdominală sau introducerea meditației. Fiecare sesiune poate fi parcată pas cu pas pentru a controla mai bine elementele.

Fiecare set de asan a fost stabilit, iar în fundal ascultați muzică ușoară. Volumul de muzică și voce poate fi reglat separat, puteți utiliza, de asemenea, propria dvs. fundație din fișierele din memoria dispozitivului.

În afară de posibilitatea exercitării cu un antrenor virtual, Yoga Daily oferă acces la diverse funcții sociale. În plus, puteți obține insigne pentru sesiunile efectuate, comentariul, discutați cu alți utilizatori și urmăriți alte activități de iaogi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu