Principal » Android » Daddy a fost un hoț2.2.1

Daddy a fost un hoț2.2.1

Android  : Daddy a fost un hoț2.2.1

Daddy și hoț este o arcadă amuzantă care funcționează atât ca titlu pentru un moment de relaxare, cât și o înșurubare a rezultatului. Complotul ei este simplu. Ca un cap de familie proaspăt eliberat, decidem să atacăm banca pentru a asigura fondurile familiei noastre.

Întregul distracție constă în scăparea, adică piercing prin următorii pardoseli ale unei clădiri vecine. Controlul este limitat la două mișcări. Gesture Pacem până la acest salt, gestul degetul până la un salt, care străpunge podeaua. Stânga și dreapta eroul nostru rulează automat. Fiecare etaj conține câteva bonusuri sau obstacole. Toată arta este să le folosească bine sau să evite rapid.

De exemplu, săriți la cadă, am străpuns în mod automat câteva etaje, lovind laserul, suntem redus, trebuie să facem două salturi pentru a sparge podeaua. Distracția este foarte dinamică, deși este ușor să faci practică. La fiecare abordare, nivelurile sunt generate aleatoriu. Pentru colectate în monede, putem cumpăra întăriri și costume suplimentare. Concurența constă în înfrângerea celui mai mare număr de etaje, de punctele de notare. Daddy a fost un hoț care susține jocurile Google Play. Titlul este disponibil gratuit, are micropaymenturi care adaugă o cantitate mai mare de aur.

Recomandat
Lasă Un Comentariu