Principal » Internet » Citirea fără limită cu picioarele de la 4 decembrie pe Onyx Boax Reader

Citirea fără limită cu picioarele de la 4 decembrie pe Onyx Boax Reader

Internet : Citirea fără limită cu picioarele de la 4 decembrie pe Onyx Boax Reader

Sistem citit nici o limită, introdusă de librărie Legimi, a cauzat o mulțime de confuzie pe piața electronică a cărților. Un model de vânzări inovatoare permite PLN 19.90 pe lună pentru a citi toate disponibile în oferta de carte - și există peste 2500 - pe IOS, Android Systems, Windows Phone și Windows 8. Cu toate acestea, aceste platforme au, în ochii multor cunoscători ai cărților electronice, un dezavantaj comun - un ecran strălucitor pe care anvelopele noaptea, iar la soare este neclară.

Cu toate acestea, acest lucru se va schimba, și este chiar înainte de Mikołajki. Din 4 decembrie, la ultimul model al cititorului Onyx Boax, veți putea instala o nouă aplicație de librărie, permițându-vă să utilizați opțiunile de service Citiți fără limită pe ecranul electronic al hârtiei. Desigur, veți putea extinde abonamentul pentru un alt dispozitiv. Merită să reamintim că librăria a cheltuit deja o cerere de cititori ai acestui producător.

Astăzi, o ofertă specială pentru abonații a rețelei de joacă numită Ceadelia în joc de Legim a decolat. Nu este altceva decât un serviciu citit fără limită, dar cu un sortiment ușor diferit, numerotarea a peste 3.000 de titluri. Un abonament la înălțime PLN 29.99 este adăugat la factura telefonică și vă permite să citiți pe maximum patru dispozitive conectate la un cont - inclusiv acum cu cititorul Onyx Boox C65. Prima lună de utilizare a sălii de lectură este gratuită.

Serviciul poate fi activat din pagina camerei de citire, SMS, cod sau living. Deocamdată, procesul de activare poate fi finalizat numai pe dispozitivul Android (puteți citi deloc), într-o duzină de zile, iPhone se va alătura acestora.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu