Principal » Internet » Oamenii din Magazinul web Chrome: Peste 190 adăugări periculoase au fost eliminate

Oamenii din Magazinul web Chrome: Peste 190 adăugări periculoase au fost eliminate

Internet : Oamenii din Magazinul web Chrome: Peste 190 adăugări periculoase au fost eliminate

Folosind browserul Google Chrome și credeți că compania creând-o asigură în mod corespunzător că aceasta include acest lucru și add-on-uri? Timp pentru a vă revizui opiniile. Google a anunțat comenzile făcute în Magazinul web Chrome. După cum se dovedește, multe dintre suplimentele disponibile acolo pentru o lungă perioadă de timp a fost dăunătoare și au pus în pericol mai multe milioane de oameni în scurgeri de informații.

De la începutul anului, Google a primit de la utilizatorii de peste 100.000 de aplicații cu privire la programele care lipitează pagina publicitară vizualizată de ei. Adesea are loc pe motoarele de căutare, în alte situații de publicitate sunt acceptate pe paginile magazinelor, la fel ca acest loc în cazul Superfish instalat pe Lenovo. Ei nu sunt creatorul partidelor, ci creatori m.în. Aditivii browsere care se comportă în așa fel, precum și controlul lor insuficient. La fel ca în Magazin Play pe Android, la fel ca Magazinul web Chrome nu pot fi considerate surse sigure și suplimente conțin numai de încredere.

Un studiu realizat de Google, împreună cu oamenii de știință de la Universitatea din California, Berkeley a constatat că aproximativ 34% dintre extensiile instalate în Chrome paste de publicitate fără a cere permisiunea utilizatorilor și pot fi clasificate ca malware. Pe cât de multe extensii din 192 s-au dovedit a acționa contrare magazinului de reguli. Deși a fost deja eliminat, a subminat cei 14 milioane de utilizatori. Este demn de remarcat faptul că Google nu are grijă să adauge adiecte pe paginile publicitare. Ca o companie care construiește puterea pe anunțuri înțelege o astfel de acțiune, dar își rezervă că utilizatorul ar trebui să fie informat despre acest fapt. Dacă anunțurile sunt acceptate fără cunoștințele sale, add-on ar trebui să fie clasificat ca software rău intenționat. Cu toate acestea, problema este controlul de extensii care merg la magazia oficială.

Cât de important este sigur chiar show-blocare a anunțurilor add-on-uri: se pot analiza traficul de rețea sunt capabili de a analiza site-ul dvs. și, prin urmare, conținutul acesteia și înlocuirea mai multor citi datele conținute pe ea. Fara un control adecvat, extensia poate fi o sursă de om-in-the-middle atac. Chiar și folosind conexiuni criptate atunci când suntem neputincioși, pentru că rulează într-un add-on browser și face ceva în fundal, pe care nu avem cunoștință. Este adevărat că, în teorie, este imposibil să se instaleze aditivi Chrome în afara magazinului oficial, dar în septembrie anul trecut, a reușit să obțină în jurul valorii de blocare.

Deci, probabil, o soluție mai bună a fost introducerea unei acceptări manuale, așa cum este cazul recent pe Android? Extensiile și aplicațiile nu sunt direcționate numai pentru browser. Acestea oferă software-ul pentru sistemul de operare Chrome, precum și posibilitatea de a descărca malware-ului din surse oficiale nu este un anunț bun. Are sens să implementeze, de asemenea, un mecanism similar cu cel care lucrează în prezent la Mozilla. Adaosurile pentru Firefox vor fi verificate și semnate, iar noi nu le reinstalați fără a se conecta. Această acțiune poate proteja utilizatorii de anunțuri de intruziune, dar și amenințări mai grave.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu