Principal » Software » Ce este diferit Windows 8 de la 8.1?

Ce este diferit Windows 8 de la 8.1?

Software  : Ce este diferit Windows 8 de la 8.1?

Când vedeți sistemul de operare Windows 8, mulți utilizatori s-au plâns de probleme cu funcționalitatea și interfața subdezvoltată. Desigur, Microsoft nu a rămas surd la aceste nemulțumiri și a decis să-și perfecționeze rapid sistemul prin eliberarea unui plasture cu corecții și modificări. Să vedem ce diferențele aduce Windows 8.1.
1. Dezvoltarea opțiunilor de personalizare
Versiunea anterioară nu a permis utilizatorilor să fie libertatea atunci când vine vorba de personalizarea setărilor. De data aceasta, suporturile de calculator cu acest sistem pot schimba aproape ecranul de pornire, printre altele, modificând dimensiunea cu gresie, schimbarea temelor de fundal, culorile etc. O astfel de progres face sistemul mai prietenos și flexibil, deoarece oferă posibilitatea de a se potrivi nevoilor individuale și preferințele.
2. Funcțiile de căutare îmbunătățite
Sistemul a fost echipat cu un motor de căutare inteligent Bing îmbunătățit, care vă permite să căutați informații nu numai pe Internet, ci și în sistemul de operare. Aceasta înseamnă că putem intra în NP. titlul cântecului, iar sistemul îl va urmări pe hard disk sau pe rețea. Acest lucru este foarte util și accelerează în mod semnificativ căutarea informațiilor pe unitățile mari externe sau cloud.

3. Adăugări și programe interesante pe ecranul de pornire
 În ecranul de start, acum putem plasa nu numai programe sau abrevieri regulate, ci și aplicații interesante descărcate din magazinul Windows. Ele pot fi np. Programe sau servicii, din care adesea folosim NP. Allegro, Facebook, GG etc. Un fapt interesant poate fi, de asemenea, posibil să căutați rețete noi în Bing alimente și băuturi, vizionarea hărților etc. Desigur, Windows 8.1 echipat cu o nouă versiune a browserului Internet Explorer 11, care a fost proiectat pentru dispozitivele touch.
4. Un nou magazin Windows
În ultimul punct am menționat un magazin Windows de la care se pot descărca aplicații și completări utile. Magazinul în sine a fost, de asemenea, modificat și îmbunătățit. Utilizatorii pot acum segregate aplicații, filtrează după. Orientări sau căutarea prin introducerea unui nume complet sau a unui fragment. Mai mult decât atât, recomandări personalizate folosesc o recomandare si relevanta sistem avansat Bing, ajutând pentru a descoperi noi programe, preferate. Desigur, aplicațiile instalate sunt actualizate automat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu