Principal » tehnologii » Care este diferitele televizoare de pe monitor?

Care este diferitele televizoare de pe monitor?

tehnologii  : Care este diferitele televizoare de pe monitor?

Vă întrebați sau cumpărați un televizor sau poate monitorizați? Alegerea nu este atât de evidentă, pentru că fiecare dintre dispozitive este mai potrivite pentru etapele corecte. Mai jos sunt ceea ce un televizor diferit de pe monitor.


Cea mai importantă diferență dintre televizor și monitor este Marimea ecranului. TV TV sunt de obicei mai mari - cele mai populare receptoare 32- și 40 de centimetri Deși pot fi, de asemenea, mai mari, care afectează distanța de la care ar trebui să vedem mesajul video. Monitor în ipotezele inițiale a apărut pentru lucrul la calculator, și, prin urmare, de la o distanță mai mică (aproximativ metru), motiv pentru care beneficiul ochii noștri ar trebui să fie mai mici - în prezent de 20 de mai multe monitoare inch sunt populare în prezent.
Atât pentru televizoare, cât și pentru monitoare, cele mai populare acum LCD, Afișați imaginea în HD sau Full HD. Dacă vă pasă de vizionarea de filme sau de a juca jocuri, merită să ne gândim la un televizor mai mare, din cauza O calitate mai bună a matricei, care constă, de asemenea, dintr-un unghi de viziune mai bun pe fiecare parte - aceasta înseamnă că putem pune în mod liber receptorul, de exemplu. În camera de zi și ceas cu toată familia mea. Monitoare sunt, de obicei adaptate pentru o singură persoană, și, prin urmare, cel mai bun film vizionarea direct la vedere, nu surmenaj.
Imagine în cazul televizoarelor, în conformitate cu multe teste Semnificativ mai luminos decât afișat pe monitor, De aceea este mai potrivit pentru vizionând de la o distanță mai mare și la lumina zilei. Cu toate acestea, trebuie amintit că acest lucru afectează Un consum mai mare de energie, Deci, dacă un factor important pentru noi este o economie de energie, monitorul are un avantaj decisiv aici.
În ceea ce privește oportunitățile și serviciile, avantajul are un televizor. Deși numărul de ieșiri audio și video și video este comparabil, astfel, datorită pilotului atașat, utilizarea televizorului este mai convenabilă dacă nu ne îngrijim de o muncă intensă - în cazul monitorului, folosim în principal din tastatură și șoareci care sunt convenabili numai în timpul lucrului.
În concluzie, Ambele dispozitive au avantajele și dezavantajele lor. Cel mai bine este să utilizați pur și simplu un televizor în caz de vizionare a filmelor sau a consolei de joc. Pe de altă parte, monitorul este potrivit pentru locul de muncă și alte operațiuni legate de operare pe calculator.

Recomandat
Lasă Un Comentariu