Principal » Android » Ceea ce un televizor LED de la LCD este diferit?

Ceea ce un televizor LED de la LCD este diferit?

Android  : Ceea ce un televizor LED de la LCD este diferit?

Vă întrebați să cumpărați un televizor și să luați în considerare televizoarele LCD sau LED? Mai jos sunt ceea ce televizorul LED de la LCD este diferit.


Televizoarele LED se bazează cu adevărat pe tehnologia TV LCD. Cu timpul, comanda rapidă LED a devenit un slogan de marketing ideal pentru vânzarea de noi televizoare care trebuiau să fie inovatoare. De fapt, acestea sunt seturi de televizoare utilizând matricea LCD, iar tehnologia LED utilizată este într-adevăr un efect care vizează Light TV Light.
Diferența principală în relație este televizoarele LCD Tipul luminii de fundal, care este plasat în spatele unui panou de cristal lichid. În practică, LED-urile sunt înlocuite aici. Lămpile fluorescente utilizate pe televizoarele LCD. Pe piață, găsim LED-ul de fundal plasat în spatele panoului LCD matryna, constând dintr-o diode luminoase - modele mai vechi, precum și iluminarea de fundal menționată ca margine-litiu în modele mai noi și subțiri de televizoare LED.
Cele mai recente televizoare LED sunt de obicei echipate cu o tehnologie numită Dimming-ul local - servește la dezactivarea secțiunilor specifice ale LED-urilor în această zonă în care este afișată o imagine întunecată - datorită acestei televizoare LED, spre deosebire de LCD, sunt caracterizate de negru și un contrast mai clar.
În general, TV LED caracterizat de O calitate mai bună a imaginii, negru și contrast, și la fel Consumă mai puțină energie. Desigur, prețurile sunt ușor mai mari, dar cu dezvoltarea acestei tehnologii, televizoarele LED pot fi achiziționate pe prețuri mai accesibile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu