Principal » tehnologii » Ceea ce este diferit televizor HD de la Full HD?

Ceea ce este diferit televizor HD de la Full HD?

tehnologii  : Ceea ce este diferit televizor HD de la Full HD?

Intenționați să cumpărați un televizor HD sau Full HD, dar nu știți care alegeți? Mai jos sunt ceea ce televizorul HD diferă de Full HD.


HD TV - altfel HD gata - diferă în primul rând de televizorul HD complet Rezoluție - cu atât mai mare, cea mai bună calitate a imaginii. Dar, de fapt, această diferență este atât de vizibilă? Mulți depinde într-adevăr de utilizarea receptorului nostru.
televizor HD gata Afișează imaginea în rezoluție 1366 x 768 pixeli. De asemenea, se întâmplă rezoluție 1280x720 cu scanare progresivă 720p.
televizor Full Hd Afișează imaginea din rezoluție 1920x1080 (1080p).
Se pare că diferența de calitate poate fi considerabilă, dar în practică atunci când vizionați televiziunea standard Utilizatorul mediu nu va vedea mai multe diferențe în calitatea imaginii. Diferența începe să fie vizibilă dacă urmăriți Televiziune digitală, Deși totul depinde de distanța în care urmăm programe - cu cât stam mai aproape, aceste diferențe sunt mai vizibile, dar pe o lungă perioadă de timp nu există nici un punct în ședința aproape de ecran din teama de a slăbi vederea.
Mulți oameni cumpără televizoare TV pentru a juca pe console. Merită să ne amintim că în cazul consolelor PlayStation 3 și Xbox 360 Jocurile complete sunt adaptate la calitatea Full HD - cele mai multe lucrări în 720p. Situația se va schimba încet cu dezvoltarea pieței de jocuri PlayStation 4 și Xbox unul - Consolele noi de generare sunt proiectate pentru televizoarele Full HD.
Cea mai mare diferență este vizibilă în cazul Filme Blu-ray - Aici, televizoarele Full HD au un avantaj semnificativ, arătând o calitate a imaginii de sârmă, pe care nu o amintesc pe televizoare HD.

Recomandat
Lasă Un Comentariu