Principal » Internet » Ce atingere smartphone este diferită?

Ce atingere smartphone este diferită?

Internet : Ce atingere smartphone este diferită?

Doriți să întâlniți ce telefon tactil diferit de pe telefonul smartphone? Mai jos sunt cele mai importante diferențe între telefonul tactil și smartphone-ul.


La prima vedere, telefonul tactil nu diferă în mod specific de la telefonul smartphone. Concept Telefon Touchscreen a intrat pe piață ca fiind primul și se aplică modelelor de telefonie mobilă cu ecran tactil. În practică, ele sunt Urechi mai în vârstă, lipsită de funcții extinse sau acces la internet. Există o clădire încorporată Simplu soft, Astfel încât software-ul producătorului folosit pentru a efectua apeluri telefonice standard sau abilitatea de a trimite mesaje SMS.
Smartphone, sau "telefon inteligent ", se referă, de asemenea, la dispozitive cu funcționare touchscreen. Cu toate acestea, acestea sunt mai mult Versiuni expandate ale telefoanelor mobile, echipat sistem de operare (Android, iOS, Windows Phone), precum și funcții suplimentare - m.în. GPS, cameră foto, cameră sau acces la rețea Wi-Fi, Activarea conexiunii la Internet. Smartphone-urile sunt echipate cu puternice Procesoare și sisteme grafice, Permiterea suportului pentru milioane de jocuri și aplicații. Smartphone-urile suportă, de asemenea, pachetele de birou, precum și programele care rulează numai pe computerul dvs. - sunt adesea multiplatforme, astfel încât să puteți utiliza contul dvs. prin smartphone-ul pe care l-am configurat într-un anumit program pe un PC.

Recomandat
Lasă Un Comentariu