Principal » Internet » Ce notebook este diferit de notebook?

Ce notebook este diferit de notebook?

Internet : Ce notebook este diferit de notebook?

Nu trebuie să fiți un mare expert de computere pentru a cunoaște diferențele de bază dintre tabletă și notebook-ul. Problema este că în prezent tipurile de computere penetrează între ele și multe soluții de la un grup pot fi găsite în alta. Să verificăm ce diferă tableta de la notebook?
Să începem cu ce este deloc un notebook. Notebook, de asemenea, numit laptop (nume primar) este un dispozitiv mobil cu un ecran de 15,6 sau 17,3 inch (uneori coborârea diagonală sub 15,6 inci) echipată cu o tastatură fizică QWERTY și o unitate optică. Deși unitățile sunt deja mai puțin utilizate, dar tastatura este un element inseparabil al unui calculator portabil notebook. Să mergem la tablete.

Tablet, în funcție de definiția unui dispozitiv portabil care acționează ca un computer independent. În durere, acesta este un computer fără tastatură fizică - acest rol este o tastatură de ecran afișată pe afișajul tactil. Comprimatele nu au unități optice și conectori USB (cu câteva excepții), dar în schimb, oferă o conectivitate Wi-Fi mult mai bună și 3G. Cele mai frecvente comprimate au o diagonală a ecranului de 7 până la 10 inci și sistemul de operare Google Android, deși dispozitive mai mari și sisteme de operare Windows 8 și 8 apar.1.

După cum am menționat la început, tipurile de computere se combină și pătrunde. Putem găsi computere cu o tastatură fizică și ecrane de atingere, comprimate cu posibilitatea de a conecta o tastatură fizică și de a transforma dispozitivul într-un mic notebook. De asemenea, putem întâlni ecrane de atingere mari cu o diagonală de peste 20 de centimetri cu sistemele proprii care acționează ca monitoare la un computer etc. Posibilitățile sunt în prezent uriașe și limitate numai la imaginația inginerilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu