Principal » Internet » Ceea ce este diferit de computerul dvs?

Ceea ce este diferit de computerul dvs?

Internet : Ceea ce este diferit de computerul dvs?

O duzină de ani în urmă, computerul a fost asociat cu un dispozitiv pe care îl concentrăm pe un birou cu un monitor, o tastatură și un șoarece și un laptop a fost un laptop - un laptop. Astăzi, sub cuvântul "computer " există multe concepte, iar numărul de dispozitive diferite de pe piață poate provoca amețeli. Prin urmare, merită să verificați ce diferă tableta de la computer.
Pe piață, putem găsi diverse echipamente care sunt instrumente derivate ale computerelor. În plus față de computerele desktop, avem notebook-uri, netbook-uri, ultrabook-uri, 2in1 dispozitive, computere all-in-one, precum și tablete care sunt adevărate au mai multe partajate cu smartphone-uri decât computerele, deși combină proprietățile ambelor dispozitive. Și, în acest moment, merită să începeți explicația.

Un computer este un concept clar și se referă la un dispozitiv constând dintr-o unitate centrală, monitor și periferie. În locuințe veți găsi o placă de bază, procesor, memorie RAM, carduri grafice, discuri etc. cu posibilitatea înlocuirii componentelor individuale. Computerul poate gestiona un mouse și o tastatură, deși este posibil să se ocupe de atingere după achiziționarea monitorului adecvat. În prezent, posibilitățile sunt foarte mult, dar unul este neschimbat - calculatorul este staționar și nu o vom lua într-o călătorie.
Ce altă tabletă, care poate fi luată cu dvs. pentru cumpărături, la un restaurant sau într-o călătorie. Desigur, posibilitățile sale sunt mult mai mici, dar după configurarea și instalarea corectă a programelor puteți lucra la acesta, editați documente, scrieți etc. Serviciul are loc printr-un ecran tactil, deși putem găsi numeroase accesorii pe piață de pe piață. Tastatura Bluetooth care modifică tableta într-un mic netbook. Când vine vorba de parametri, acestea sunt mult mai modeste decât un computer desktop, dar modelele de top au procesoare de 4 nuclee, 2 GB de memorie RAM, o mulțime de memorie internă și layout-uri grafice eficiente.

Recomandat
Lasă Un Comentariu