Principal » Internet » Ce comprimat de la iPod este diferit?

Ce comprimat de la iPod este diferit?

Internet : Ce comprimat de la iPod este diferit?

Vă întrebați să cumpărați o tabletă sau iPod, dar nu știți ce diferă unul de celălalt? În acest ghid, explicăm în detaliu ce comprimate diferite de la iPod.


Ce comprimat de la iPod este diferit?
Să începem de la iPod, care pentru un caz bun cu o tabletă (cu excepția mai multor funcții) nu există prea multe de făcut. iPod este un mic (până la 3.5 inci) Player multimedia creat de Apple. Aplicația principală este abilitatea de a asculta muzică, precum și filme - în versiuni mai noi. Pe piață în anii următori au existat mai multe dispozitive extinse de acest tip cu numele iPod Touch, care conține un ecran tactil și acces la internet wireless, aplicații și jocuri, dar în timp, popularitatea lor a început să cadă pentru smartphone-uri (iPhone) și tablete (iPad).
Comprimat Acest dispozitiv multimedia creat pentru Internet, jocuri și aplicații. Nu are o tastatură, deși există excepții sub formă de suprafață Microsoft (tastatura poate fi atașată direct la dispozitiv). Se caracterizează printr-un ecran mai mare decât în ​​cazul iPod-urilor - de la 5 la Nawe 12 inci. Există o întreagă serie de comprimate de pe piață. Apple este, de asemenea, printre producători, care eliberează în mod regulat modele de tablete ulterioare numite iPad. Prețurile lor variază de la 1500 - 3000 PLN, în funcție de model. Comprimatele Apple funcționează pe sistemul de operare iOS. Alte sisteme populare sunt Android (mulți producători îl utilizează) și Windows Phone (Microsoft și Dispozitive mobile Nokia).

Recomandat
Lasă Un Comentariu