Principal » Android » Ce comprimat de la iPad este diferit?

Ce comprimat de la iPad este diferit?

Android  : Ce comprimat de la iPad este diferit?

Se pare că o creștere mare și ascuțită a popularității comprimatelor a trecut încet, deși nimeni nu vorbește despre scăderea cererii de acest tip de dispozitiv. Tabletele sunt încă o marfă dorită și obiect de suspin de mulți iubiți de electronică și gadget-uri. Să verificăm cum sunt comprimate diferite de pe iPad.
Vorbind într-o scurtătură rapidă - nimic. Se întâmplă doar că iPad-ul este, de asemenea, un comprimat, astfel încât nu există nici un punct în crearea unei noi nomenclaturi. Cu toate acestea, dacă vrem să forăm un subiect, putem crea două diferite "tabere" pentru nevoile acestui ghid. Ei bine, iPad este o tabletă de mere care diferă de alte dispozitive de acest tip, în primul rând, sistemul de operare utilizat - iOS. Acest sistem poate fi găsit numai în acest dispozitiv de brand și aceasta este cea mai importantă caracteristică care distinge iPad-urile de la alte tablete.

Dacă, totuși, decidem cu un alt sistem, de exemplu, cel mai popular Google Android, vom putea să ne îmbrăcăm în tabletele multor companii NP. Sony, Samsung, LG, Asus, Goclever etc. Indiferent de comprimatul pe care îl alegem și despre ce companie vom decide, vom întâlni mereu același sistem - Google Android. În plus, putem lovi comprimatele Windows, dar acestea sunt câteva exemplare.
În concluzie, pe de o parte iPad este, de asemenea, o tabletă, dar sistemul iOS utilizează singurul pe piață. Alte comprimate cu Google Android pot fi semnate cu multe companii, iar parametrii lor depind în principal de prețul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu