Principal » Internet » Care este diferența dintre Sony Xperia Z1 de la Sony Xperia de la?

Care este diferența dintre Sony Xperia Z1 de la Sony Xperia de la?

Internet : Care este diferența dintre Sony Xperia Z1 de la Sony Xperia de la?

Subiectul dispozitivelor mobile, în ceea ce privește liderii de vânzări sunt produse de Samsung și Apple. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că competiția analizează partea, care este exemplificată de un producător japonez Sony. Timp de mai multe luni de pe piață există noi modele ale familiei Xperia, dar este în acest an lansat Xperia Z și Xperia Z1 - cele mai sofonate sofisticate din punct de vedere tehnologic din Sony. Chiar diferă pe Sony Xperia de la Sony Xperia Z1? Care dintre modelele menționate merită cumpărate? Mai jos prezentăm capabilitățile ambelor dispozitive și, să acordăm atenție diferențelor importante care vă pot ajuta să faceți alegerea potrivită.


Sony Xperia de la El și-a făcut debutul pe piață în februarie 2013. Dispozitivul este echipat cu un procesor Foul-Core Snapdragon S4 Pro cu calendarul de ceas 1.5 Ghz. Are 2 GB de memorie RAM, camera de 13 MP cu senzor Exmor RS, și un ecran LCD de 5 inch, cu o rezoluție de 1920x1080. Afișează la 16 milioane de culori la un HD maxim maxim. Dimensiunile dispozitivului sunt de 139 x 71 x 7.9 mm, cântărește 146g, în timp ce capacitatea bateriei este de 2330 mAh.
Un mare avantaj este senzorul de ansamblu menționat, care pentru prima oară oaspeții din seria Xperia. Utilizează tehnologia HDR video, datorită căreia aparatul foto oferă o claritate clar mai bună și atunci când înregistram imaginea sub lumină. Este camera doar unul dintre elementele distinctive ale competiției pe care le poate convinge să cumpere o persoană care îi place la filme în mod regulat imune și fotografii prin intermediul unui smartphone, deși este, de asemenea, merită menționat de comunicații 4G LTE, care se vor bucura de utilizatori folosind resurse de rețea regulate.


Iubitorii de toate tipurile de aplicații ar trebui, de asemenea, să fie îndeplinite. Sony Xperia de la lucrări pe baza Android 4.1 Cu posibilitatea de actualizare la versiunea 4.2, datorită cărora ambele versiuni actuale ale aplicației, precum și jocuri cooperează cu dispozitivul. Implicit, Walkman integrat cu Facebook a fost instalat pe telefonul smartphone, care permite accesul direct la baza muzicală completă situată în memorie și biblioteca de muzică nelimitată. În plus, filmele de aplicare au fost plasate la care vom primi acces la o bază de date bogată de filme și seriale la cerere, precum și un album, datorită cărora se pot vizualiza fotografiile în funcție de locație și plasate direct pe Facebook.
De asemenea, este important în modelul Xperia cu aspectul și siguranța dispozitivului. Noutatea este introducerea designului omnibalance care se caracterizează prin suprafețe reflectoare netede, iar colțurile rotunjite astfel încât telefonul inteligent să nu fie funcțional, ci și elegant. Modelul discutat a fost, de asemenea, echipat cu o sticlă călită și un strat special pe suprafața frontală și spate care protejează împotriva izbucnirii accidentale. Nu fără semnificație, există și standarde IP55 și IP57 - telefonul este impermeabil și rezistent la praf.
Sony Xperia Z poate fi achiziționată pentru aproximativ 1600-1700 zł. Având în vedere capabilitățile și specificațiile, este o sumă destul de rezonabilă dacă luăm în considerare cel mai puțin competitiv produs sub forma Samsung Galaxy SIII. O calitate bună a construcției, parametrii tehnici puternici și prețurile sunt principalele componente care ar trebui să încurajeze nedescoperite pentru a cumpăra.


Să ne uităm acum la ultimul model Sony Xperia Z1, A cui premieră a avut loc în septembrie 2013. Smartphone-ul a fost echipat cu cele mai recente, quad-core Qualcomm Snapdragon procesor de 800, cu un ceas de ceas de 2,2 GHz, ADREENO 330 aspect grafic, RAM de 2 GB, Camera 20.7 MPIX și un afișaj de triluminos de 5 inch care pot obține 16 milioane de culori în calitatea maximă HD. Dispozitivul are dimensiuni 144 x 74 x 8.5 mm, cântărește 170 g, în timp ce capacitatea bateriei este de 3000 mAh. De asemenea, are toate standardele de siguranță incluse în versiunea anterioară și, prin urmare, impermeabil și rezistent la praf.
Cele mai mari avantaje ale camerei Xperia Z1 și durata de viață a bateriei lungi. Cameră încorporată cu matrice 20.7 Mpix, el poate imortalizează cele mai înalte de calitate în fotografii aproape toate condițiile, lăsând chiar și cele mai recente concurent în formă de Samsung Galaxy S4 mult în urmă. Aparatul realizează cu ușurință fotografii de lichide, de asemenea, în modul automat și în condiții dificile. Iubitorii de noutăți tehnologice și fotografii, care sunt întrebați despre achiziționarea unui nou smartphone generație, cu siguranță, acest element poate lua în considerare în primul rând. Cu atât mai mult, deoarece camera are un număr mare de funcții interesante, cum ar fi. Poze panoramice, creați zeci de fotografie în 2 secunde unul după celălalt (ambele înainte și după apăsarea butonului) sau adăugarea de motive și fundal instant pentru imagine, apoi publicarea Facebook.
Capacitatea bateriei menționată mai sus este la fel de impresionantă și poate fi un element-cheie înainte de a lua o decizie de cumpărare. 3000mAh în comparație cu Galaxy S4 oferă până la 17% mai mare durată de viață. Această problemă se aplică conversațiilor standard, utilizând aplicații și jocuri sau ascultați muzică. Efectuează ușor mai rău atunci când redați clipuri video, dar este un mic defect în performanță în comparație cu altele.


Este demn de atenție la noile caracteristici ale Xperia Z1, care ar trebui să se bucure de susținători de diferite tipuri de aplicații și funcții suplimentare. Smartphone-urile funcționează pe sistemul Android 4.2 Jelly Bean, deci toate versiunile mai noi și mai vechi ale programelor și jocurilor lucrează aici fără plângeri. Cu noua funcționalitate ar trebui să se distingă transmisia directă a imaginii înregistrate în timp real (limită de 10 minute) la Facebook. Prietenii pot viziona înregistrările noastre în același timp, comentează și cum ar fi. Este, de asemenea, un instrument practic numit. Info-Eye care vă permite să căutați direct informații despre fotografiat. Ia o fotografie, activați funcția de discutat, iar apoi aparatul va începe să caute informații în site-uri, cum ar fi Google sau Wikipedia.
Prețul telefonului smartphone-ului Xperia Z1 din magazinele poloneze este un cost de 2500 PLN. Comparând oportunitățile competitive pentru Samsung Galaxy S4, pare destul de rezonabil, dacă suntem dispuși să petrecem o astfel de sumă pe smartphone. Este interesant să se concentreze asupra celor mai importante diferențe între dispozitive Sony Xperia de la și Sony Xperia Z1 și răspuns, care din modelele prezentate este în valoare de cumpărare.


La prima vedere, cele două dispozitive nu diferă vizual, deși Xperia Z1 este un pic mai mare și mai greu. Cu toate acestea, trebuie să accentuați diferențele semnificative în calitatea camerei. Xperia Z vine cu o cameră de 13 megapixeli, în timp ce Xperia Z1 are o cameră 20.7 mpix. Diferența în timpul capturării fotografiilor este vizibilă aici cu ochiul liber chiar și pentru amatori, așa că dacă ați setat la fotografiere, poate fi un model mai nou va fi alegerea potrivită.
În cazul bateriei, diferențele sunt de asemenea vizibile - vorbim despre un extra 670 mAh, dar dacă luăm în considerare valoarea pentru parametrii de bani și similare de la concurente smartphone-uri Samsung la capul Galaxy S3 și S4, această baterie nu nu joaca un rol - cheie în alegerea Unul dintre modele Xperia. Important pentru că este prețul, ca model al Xperia Z1 trebuie să plătească aproximativ. 800-900 PLN.
Ar trebui să se țină cont de faptul că modelul anterior a apărut pe piață doar o jumătate de an mai devreme, ceea ce poate fi crucial în alegerea smartphone-ului potrivit. Capacități similare, compatibilitate cu aplicațiile și jocurile și durata lungă de viață a bateriei (luând în considerare produsele concurente din aceleași dispozitive de generatie), utilizatorul mediu, care sa ocupat anterior cu modelele conexe, poate duce la achiziționarea unei versiuni mai vechi. Este de remarcat faptul că, deși pentru entuziaștii de fotografii, Xperia Z1 oferă posibilitatea de a crea o imagine aproape perfectă, astfel încât Xperia Z garantează, de asemenea, o calitate foarte bună de bună calitate, că suficienți oameni care îi place să ia ocazional fotografii ocazionale.


În rezumat, dacă nu vă în mod corespunzător în Geek, care nu poate trăi fără o nouă noiembrie pe piața smartphone-urilor și, în același timp, nu trebuia să vă ocupați de modele, poate merită să luați în considerare modelul Xperia de la. Cu cât tehnologia este mai rapidă, atât de repede încât următoarea generație de dispozitive va fi cel mai probabil începutul anului viitor. În cazul, atunci când vă puteți permite cheltuielile de aproximativ 2500 zł să nu vă imaginați o zi fără fotografii, și, de asemenea, să vă mențineți în subiectul noilor dispozitive mobile, acesta este Xperia Z1 va fi o alegere mai bună.

Recomandat
Lasă Un Comentariu