Principal » Internet » Ceea ce un smartphone este diferit de telefon?

Ceea ce un smartphone este diferit de telefon?

Internet : Ceea ce un smartphone este diferit de telefon?

În acest ghid, prezentăm diferențele dintre telefon și telefonul smartphone.


Telefon pot fi împărțite în staționare și celulare. Telefon fix Acesta este atribuit unui anumit loc / apartament în care a fost instalat. Există, de asemenea, telefoane fără fir, dar funcționează numai în rețeaua de telefonie instalată.
Telefon mobil Acest dispozitiv mobil folosit pentru a vorbi și a trimite mesaje SMS. Constă în sistemul de operare de bază al producătorului și, practic, capacitățile sale sunt limitate la două funcții. Unele modele au de asemenea mesagerie vocală, opțiunea de a trimite mesaje MMS și chiar o conexiune la Internet, dar în timp au pierdut popularitatea pentru smartphone-uri.
Smartphone Un telefon inteligent este un tip de telefon mobil echipat cu un sistem de operare extins, conexiune Wi-Fi și acces la jocuri și aplicații avansate. O specificație tehnică mai extinsă, comparabilă cu computerele sau consolele. Cele mai frecvent smartphone-uri sunt echipate cu o tastatură touch, deși nu există, de asemenea, opțiuni cu tastaturi numerice. Putem instala multe programe diferite, aplicații, jocuri. Aceasta este o versiune extinsă a telefoanelor mobile care au dominat în prezent acest sector de piață.

Recomandat
Lasă Un Comentariu