Principal » Internet » Ceea ce iPhone 5C de la 5S este diferit?

Ceea ce iPhone 5C de la 5S este diferit?

Internet : Ceea ce iPhone 5C de la 5S este diferit?

Căutați un telefon bun și întrebați-vă despre modelele iPhone 5C sau iPhone 5S? În acest ghid prezentăm cele mai importante diferențe.


IPhone 5c este într-adevăr un iPhone 5 ușor îmbunătățit, care funcționează pe baza Același procesor Apple A6. Ea are aproximativ 5% baterie mai puternică de la predecesorul dvs. și de asemenea O nouă locuință din plastic în diferite culori. Este relativ Un dispozitiv mai scump, Chiar comparativ cu un iPhone mult mai puternic.
IPhone 5s diferă în primul rând de iPhone 5c în ceea ce privește mai bine Procesor Apple A7 de 64 de biți. Datorită lui, ei arată mai frumos, iar aplicațiile funcționează fără probleme.  IPhone 5s are, de asemenea, de asemenea O cameră mai bună, Ce este un mare avantaj pentru entuziaștii de fotografii. De asemenea are Carcasă de metal, Prin urmare, este mai durabilă și Cititor de amprentă și suport pentru aplicații pentru măsurarea ritmului cardiac.
Diferența dintre iPhone 5c A iPhone 5S este, de asemenea, vizibilă în preț. In spate iPhone 'A 5c ar trebui să fie plătită în 1300-1700 pln (în funcție de memoria internă și de configurația suplimentară). IPhone 5s este un cost al unui rând de 2000-2300 PLN, Cu toate acestea, pentru o sumă mai mare, obținem un procesor de generație mai nou și o cameră de calitate mai bună.

De asemenea, recomandăm un ghid: Care este iPhone 5 de la 5s?

Recomandat
Lasă Un Comentariu