Principal » Internet » Ce alt iPhone 4 din 4s?

Ce alt iPhone 4 din 4s?

Internet : Ce alt iPhone 4 din 4s?

Vă întrebați despre achiziționarea de iPhone 4 sau iPhone 4S, dar nu știți ce model să alegeți? În acest ghid, prezentăm cele mai importante diferențe care vă vor ajuta să alegeți alegerea dvs.


Ce alt iPhone 4 din 4s?
IPhone 4 este un dispozitiv care a apărut pentru prima oară pe piață. Iphone 4s ipoteze ar fi succesor al iPhone-ului 'și 4, dar în ipotezele mici diferență față de predecesor, deși din motive evidente există un ușor avantaj față de ea. Ambele dispozitive au Același ecran, o capacitate similară a bateriei și durata de viață a bateriei. IPhone 4 Este echipat cu un procesor cu un singur core Apple A4, 1 GHz Cortex-A8 și Bluetooth 2.1.
IPhone 4S El are un avantaj în ceea ce privește un procesor mai bun - Dual-core Apple A5, 800 MHz Cortex-A9, 8 MP Camera care permite înregistrarea clipurilor video în Full HD, GPU mai puternică, suport pentru asistentul Voice Siri, Blutooth 4.0, precum și 64 GB de memorie. În plus, este mai ușoară decât iPhone 4 cu 3 grame și are semnificativ O cameră mai bună a face poze. Pe de altă parte iPhone 4 este despre PLN 400 mai ieftin.
Dacă ne pasă de un preț mai mic și de parametri tehnici mici, merită alegerea iPhone 4. Fotografii Entuziaștii de înaltă calitate, care apreciază, de asemenea, parametri tehnici mai buni și nu plătesc atât de multă atenție prețului mai mic, ar trebui să aleagă iPhone 4S.

Recomandat
Lasă Un Comentariu