Principal » Gaming » Care sunt codurile de joc?

Care sunt codurile de joc?

Gaming  : Care sunt codurile de joc?

Codurile de joc facilitează programul creatorilor în producția lor și mai târziu le face să le ofere să facă oameni care nu pot trece printr-o scenă, ar putea continua gameplay-ul. 

Codurile sunt pregătite pentru multe producții și se aplică numai jocurilor cu un singur jucător. Toate codurile sunt introduse în timpul distractiv de exemplu. Prin apelarea unei console (cu butonul ~) sau direct în gameplay. Codurile sunt cele mai frecvente șiruri de caractere sau colecții de cuvinte, adesea referindu-se la popcultura. 

În funcție de joc, codurile pot modifica diverse aspecte ale jocului: dați acces la cele mai bune arme, creșteți contul de bani al jucătorului sau la muniția de suplimente. Unele coduri au un caracter plin de umor al lui EasterGów NP. Activați vehiculele distractive.

Folosind codurile, merită să ne amintim că pot afecta natura jocului - Putem fi privați de oportunități de a dobândi realizări sau de a perturba complet mediul de joc, Astfel încât titlul nu ne va distra. 

Este demn de remarcat faptul că codurile sunt doar acele facilități care creează un producător de jocuri. Un alt lucru este formatorii care sunt distribuiți sub formă de aplicații externe care interferează cu gameplay fără consimțământul producătorului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu