Principal » Gaming » Ce sunt jocurile gratuite de jucat?

Ce sunt jocurile gratuite de jucat?

Gaming  : Ce sunt jocurile gratuite de jucat?

Segmentul de joc gratuit pentru a juca este o noutate în industrie - producțiile populare de acest tip au apărut de mai mulți ani, iar calitatea lor este în creștere diametral. Din acest motiv, merită să vă apropiați. 

Modelul de joc este simplu - Creatorii dau acces la un joc complet funcțional bazat pe jocul multiplayer și câștiga pe add-on-uri - obiecte noi, piei, vehicule suplimentare sau arme. Unele dintre elementele achiziționate au crescut șansele unui jucător pentru victorie, alții - Îmbunătățirea valorilor estetice.

Istoria jocurilor gratuite la joc ajunge la anii nouăzeci, dar popularitatea adevărată se încadrează în ultimii ani.  Astăzi este un sector de piață mare, generând venituri puternice pentru editori și astfel de titluri ca Lumea Tanks, Dota 2 sau Liga Legends atrage între ele milioane de utilizatori. 

Popularitatea jocurilor gratuite de a juca a avut ca rezultat o schimbare a modelului de afaceri al multor titluri bazate pe abonament. La începutul jocurilor de viață, cum ar fi Domnul inelelor on-line: umbre de Angmar sau vârsta Conanului: aventurile hibornești (acum, cum ar fi vârsta de conan: neplăcută) - nu numai că ați cumpărat un joc, ci și să plătiți O abonament lunar oscilant în frontiere 30 pln. Astăzi, aceste titluri sunt gratuite, iar jucătorul plătește pentru un conținut suplimentar. Desigur, dacă o dorește. Gameplay-ul gratuit este cât mai posibil. 

Merită să ne amintim că unii producători, numiți profit, astfel încât să pregătească oferta de obiecte și facilități plătite că tulburările sunt echilibrul jocului. Un jucător cu un cont gratuit are o șansă mult mai mică de a se referi la succesul. În acel moment, spunem că jucătorii spun că jocurile aparțin grupului de plată pentru titlurile câștigătoare. Din fericire, acest lucru nu se aplică tuturor titlurilor, deci astăzi un jucător contemporan poate găsi cu ușurință o producție interesantă în care va juca timp de mai multe ore gratuit. După cele mai interesante titluri, vă invit la departamentul de joc de pe site-ul nostru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu