Principal » Gaming » Ce sunt DLC?

Ce sunt DLC?

Gaming  : Ce sunt DLC?

DLC Această comandă rapidă în limba engleză de la restituirea conținutului descărcabil, indicând conținutul de descărcare. Aceasta este de a determina adăugirile la jocurile de calculator și consolă pe care le puteți descărca după premiera jocului, prelungind astfel jocul cu un titlu dat. 

În funcție de producătorul și de tipul de jocuri DLC Pot fi depuse hărți suplimentare (de ex. Apel de datorie: fantome), mașini, rute (NP. F1 2013), națiuni (NP. Războiul total: Roma II) este alte obiecte. DLC sunt vândute în formă digitală. În cazul PC-ului, acesta este cel mai frecvent abur sau alt tip de platformă de distribuție digitală (GreenMangaming, Gamersgate, Origine), sau achiziția are loc direct în magazinul editorului. 

Aditivi DLC De la an la an, ei devin din ce în ce mai semnificativi pentru piață - generează profituri mai mari, schimbând astfel întreaga industrie. Producătorii de jocuri în noul proces de planificare a titlului Organizează un program de ediție DLC pe tot parcursul vieții pieței. Scopul său este de a face bani în plus (add-on-urile ne-au costat cel mai adesea de la câteva la ok. 15 dolari), dar, de asemenea - interes mai mare în titlul jucătorului dvs. DLC apeluri controverse în rândul jucătorilor care se plâng că jocurile sunt tăiate din conținut, astfel încât să-l cheltuiască mai târziu sub formă de aditivi plătiți.  Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul - astăzi add-on-uri DLC Acesta este actualul și viitorul jocurilor video.

Recomandat
Lasă Un Comentariu