Principal » Internet » Ce trebuie să deschideți fișierele MOV?

Ce trebuie să deschideți fișierele MOV?

Internet : Ce trebuie să deschideți fișierele MOV?

Fișierele multimedia utilizate și publicate pe internet sunt în diferite formate. Alături de cele mai populare, cum ar fi AVI sau MP4, puteți întâlni, de asemenea, o extensie mai puțin mai puțin populară. Mov. Care este tehnologia? Cum să deschideți un film salvat în acest format?

MOV este un format QuickTime Technology, care a fost dezvoltat din 1991 de Apple. În prezent, vă permite să redați filme în calitate diferită, inclusiv rezoluția HD (H.264).

Ce trebuie să deschideți fișierele MOV? Software dedicat pentru a reda acest tip de fișiere este QuickTime 7, Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că acesta este singurul instrument care poate rula materiale stocate în acest format.

Combinația de combine Open-Soruce poate fi mai potrivită Videolan, care are suport pentru toate formatele importante, este disponibilă pe mai multe platforme hardware și are multe funcții suplimentare care nu au timp rapid 7.

Windows 7 și 8 proprietari pot utiliza Microsoft Windows Media Player 12, care în această versiune are suport pentru formatul MOV. Jucătorii anteriori, disponibili pe Windows XP, Vista sau Server 2008 nu vor putea să se ocupe de acest format.

Recomandat
Lasă Un Comentariu