Principal » Gaming » Ce faci?

Ce faci?

Gaming  : Ce faci?

În lumea versiunilor digitale ale jocurilor, liderul incontestabil este aburul, cu toate acestea, cei mai mari producători și editori, își oferă, de asemenea, soluțiile proprietare. Unul dintre ei este încărcat - serviciul francez Ubisoft, creatorii seriei Anno, coloniștii și crezul asasinului sau celulele de splinter.

Pentru a accesa încărcarea, este necesar să instalați clientul care cântărește OK. 60 MB și crearea unui cont. Datorită acestui lucru, vom avea acces la jocuri plătite, produse gratuite pentru a juca și abilitatea de a activa jocurile achiziționate de o ediție tradițională, cutie. 

Redarea în titluri cumpărate sau activate în Uplay, jucătorul primește puncte de apăs, modelat pe realizări din abur. Punctele colectate pot fi schimbate pentru așa-numitul. "Recompense ", adică premii - noi misiuni, costume sau tapet aditivi. Orice joc care acceptă acest sistem are un anumit număr de premii pentru a primi.

Spre deosebire de Steam, serviciul permite nu numai să cumpere o versiune digitală a jocurilor pe un PC, dar și ediții de box tradiționale pe PC și console (Xbox 360, PS3, PS4, Xbox One). În cazul unei astfel de achiziții, jocul va veni la noi prin curier, deși trebuie să recunoașteți - prețurile nu sunt atractive. OFERTA UPLAY este alcătuită dintr-o majoritate predominantă a titlurilor lui Ubisoft, așa că vor juca cu o astfel de serie, cum ar fi Crezul Assassin, Rayman, Splinter Cell, Watch_dogs sau Dance Dance.

Este demn de remarcat faptul că jocul este multiplatform, care este un venit. Dacă aveți Wii, Xbox 360, PlayStation 3 sau alte console și jucați în Ubisoft Production, când începeți jocul, vă puteți conecta la pedeapsa și puteți colecta premii. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu