Principal » Internet » Ceea ce este spotifil?

Ceea ce este spotifil?

Internet : Ceea ce este spotifil?

Spotify Are o lovitură în Polonia, câștigând mii de utilizatori. Nu e de mirare - opțiunile de serviciu sunt imense și folosesc - în versiunea de bază - gratuit. Fiecare ventilator muzical ar trebui să fie interesat Spotify!

Spotify Acest serviciu online care oferă posibilitatea de a juca muzică fără taxe.  Pe serverele producătorului există mii de discografii ale multor contractori. Oferta de muzică constă în ambele echipe și soliste necunoscute, precum și cele mai mari stele, cum ar fi Metallica, Avicii sau Shakira. Utilizatorul poate asculta discuri întregi sau piese individuale fără taxe. 

Pentru a căuta în mod eficient contractori Suntem interesați, puteți utiliza caracteristicile care sugerează artiști (descoperă muzică). Munca lor este cel mai adesea similară cu artiștii interpreților pe care ați ascultat-o ​​deja. Acestea pot fi alte proiecte muziciene sau pur și simplu - echipe din aceleași specii. Comoditatea de a descoperi muzică garantează o funcție de previzualizare rapidă care vă permite să verificați peste o duzină de secunde de cântec și apoi să reveniți la muzica ascultată în prezent. 

Acces la Spotify Este posibil după începerea unui cont gratuit. Apoi avem acces la aplicația online deschisă în fereastra browserului. În plus, avem posibilitatea de a instala un program de calculator, care acționează ca un player muzical. Spotify oferă, de asemenea, aplicații pentru dispozitive portabile: Android, IOS și Windows Phone. 

Într-o aplicație de calculator, Spotify Vă permite să instalați aplicații (plug-in-uri), extindând capabilitățile lui. Amândouă add-on-uri care vă permit să extrageți melodii text, precum și unelte pentru a vă ajuta să căutați muzică: CD-uri Aplicații care prezintă lista de top care conține cele mai populare artiști în posturile de radio. 

Ascultarea muzicii este gratuită, dar autorii se încarcă la anunțurile livrate sub formă de publicitate banner pe jucătorul și sunetul - între melodii. Pentru a elimina acest inconvenient, este necesar să se cumpere un abonament de calculație a costurilor mai puțin de 20 PLN pe lună. În versiunea plătită, Spotify De asemenea, vă permite să descărcați melodii pe computer sau pe hard disk-ul telefonului. 

La începutul existenței sale Spotify El a avut o limitare gravă: un utilizator care a avut un cont gratuit ar putea petrece doar zece ore pe lună pentru a asculta muzică. Acum, această limită nu are, deci un cont gratuit vă permite să ascultați orele de zeci.  Dacă vă place muzica - trebuie să verificați Spotify

Recomandat
Lasă Un Comentariu