Principal » Android » Ce este Silverlight?

Ce este Silverlight?

Android  : Ce este Silverlight?

Vizualizați filme online, programe de serie și televiziune? Trebuie să instalați aplicația Silverlight, care vă oferă acces la o mulțime de conținut. 

Silverlight A fost înființată în 2006 și a devenit o alternativă la tehnologia Flash. Microsoft, distribuit sub licență Freeware, vă permite să afișați materialul video în fereastra browserului. Permite vizionarea în panou și ecran complet. Este adaptat să afișeze grafice în rezoluție HD și să accepte mai multe formate. Datorită promovării funcției DRM și afișarea anunțurilor în timpul redării, acesta este adesea folosit în serviciile VOD. 

Microsoft Silverlight poate fi instalat pe cele mai populare browsere: Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome, Seamonkey. Oficial, programul este disponibil numai pe Windows. Este necesar să aveți o versiune curentă a aplicației pentru funcționarea corectă Silverlight.

Puteți descărca programul aici, acesta va fi adaptat automat la browserul dvs. web. Nu aveți nevoie să configurați nimic. Când orice conținut care necesită apare pe Internet Silverlight, Un panou de redare video se va încărca automat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu