Principal » Internet » Ce este pianul?

Ce este pianul?

Internet : Ce este pianul?

Pian Acesta este un serviciu complet neobișnuit pe internetul polonez, în care nu este popular plătit accesul la conținut. Pian Acest lucru încearcă să se schimbe și să vă permită să finanțezi conținutul cu o altă formă decât publicitatea. Ce are un utilizator? Care sunt condițiile?

Reguli Pian Ele sunt simple - cumpărarea unui abonament timp de o lună, trebuie să plătim PLN 19.99, ceea ce ne va oferi acces la toate site-urile de susținere Pian. O ofertă completă poate fi întotdeauna verificată pe site-ul serviciului, dar acestea sunt în principal serviciile Agora (NP. Gazeta Wyborcza, Sport.PL, alegeri.FDI), Radio Polonez, Ziari regionale (Gazeta Pomorska, Dziennik Łódzki, Gazeta Wrocławska, etc.), Super Express și Industrie: Forbes, Muurator sau Mjakmama. În prezent, oferta este formată din 46 de site-uri web. Introducerea uneia dintre ele În partea de sus a paginii, apare o fereastră de conectare Pian. Dacă avem un cont - ne putem conecta. Dacă nu suntem - ne putem înregistra. Dacă o facem, atunci Site-ul pe care procesul va primi 40% din sumele plătite de noi. Restul părților aparținând familiei Pian, Acesta va primi 30%, iar suma rămasă va opri proprietarul și administratorul serviciului.

Serviciile sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizatorii care nu au un abonament la pian, ci într-o formă limitată (de ex. 10 articole pe lună gratuite), sau servicii de abonați au acces la conținut gratuit, indisponibil în versiunea gratuită: NP. O calitate mai bună a transmisiei radio în radioul polonez, ediția electronică a revistelor și a ziarelor, departamentelor suplimentare etc. În fiecare zi, câteva sute de materiale text și multimedia apar ca parte a abonamentului la pian.

Pian Aceasta este, fără îndoială, o revoluție pe internetul polonez. Dacă plățile pentru conținutul de Internet va veni? Timpul va spune. Deocamdată, puteți vedea că serviciul se dezvoltă constant.

Recomandat
Lasă Un Comentariu