Principal » Gaming » Ce este PEGI ? - Ghidul pentru părinți Alegerea jocurilor pentru copiii lor

Ce este PEGI ? - Ghidul pentru părinți Alegerea jocurilor pentru copiii lor

Gaming  : Ce este PEGI ? - Ghidul pentru părinți Alegerea jocurilor pentru copiii lor

Vrei să-ți cumperi copilul la copilul tău, dar nu știi cum să-l alegi? În plus față de un subiect interesant, acordați atenție sistemului PEGI, care clasifică conținutul conținut în jocul computerului în conformitate cu cheia strictă. Acest lucru vă permite să filtrați jocurile de violență, elemente de jocuri de noroc sau vulgarism. 

Pe Ambalare cu jocul există un dreptunghi care furnizează informații despre Clasificarea PEGI. Semnele de bază sunt:

Ei informează despre clasificarea generală a conținutului de jocuri. Producția marcată cu un număr 3 este lipsită de conținut controversat și poate fi o atracție pentru copiii de toate vârstele. Teoretic, chiar și de trei ani poate juca acest titlu, dar trebuie să fie amintit că, la urma urmei, titlul se poate dovedi a fi dificil de la locul gameplay-ului. Denumirile ulterioare informează, de asemenea, despre o vârstă minimă, încheind în cele din urmă pe jocuri cu clasificarea PEGI 18, care este rezervată producției de violență completă, referințe la sex, droguri sau jocuri de noroc. 

În plus față de clasificarea generală de vârstă, PEGI are o pictogramă picturale care informează despre amenințările specifice: vulgarități, scene sexuale, referințe de droguri, jocuri de noroc, frica sau elemente de violență. 

Clasificarea PEGI vă permite să detectați cu ușurință jocuri necorespunzătoare pentru copilul nostru. Merită să ne amintim că, dacă titlul are un mod pentru mulți oameni care pot afecta experiența de joc. 

PEGI nu este o clasificare forțată, astfel încât să puteți găsi titlurile dvs. care nu au fost verificate. Din fericire - astăzi evaluarea jocurilor în ceea ce privește conținutul este obișnuită, deci în magazinul mediu de calculator Toate producțiile vor avea o ștampilă PEGI care să permită părinților să evite conținutul necorespunzător în jocurile pe calculator.

Recomandat
Lasă Un Comentariu