Principal » Internet » Este această fotografie adevărată? Inteligența artificială va juca versiunea originală a Adobe

Este această fotografie adevărată? Inteligența artificială va juca versiunea originală a Adobe

Internet : Este această fotografie adevărată? Inteligența artificială va juca versiunea originală a Adobe

Adobe se luptă cu consecințele etice ale existenței Photoshop. Cererile de retușare etică a ajuns la cercurile artistice, dar escrocii care produc mii de imagini false nu pot fi atât de oprite.

Adobe va lupta împotriva incendiului. Falvas sunt produse folosind instrumente specifice în Photoshop. Astfel încât vor fi create programe care să îndeplinească aceste modificări și vor elimina cât mai mult posibil. Datorită acestui fapt, vom putea să le dea ocol mituri dezmintă mass-media.

Inteligența artificială recunoaște retușarea

Angajații Adobe și cercetătorii de la UC Berkley au predat inteligența artificială pentru a recunoaște fotografiile față modificate cu ajutorul instrumentului de lichiditate conștient de față. Acesta este un instrument excelent pentru îmbunătățirea formei feței și fețelor persoanei fotografiate. Puteți să-l strângeți, adăugați un zâmbet și așa mai departe.

Cercetătorii s-au alăturat învățării profunde a rețelei neuronale neuronale artificiale (rețeaua neuronală convoluțională). Un set de câteva mii de fotografii ale oamenilor, disponibil public pe Internet a fost folosit pentru a învăța să învețe. Photoshopul antic a modificat fotografii folosind fața conștientă de lichiditate în diverse moduri. Pentru acest set de imagini au fost aruncate de către artist pentru a extinde elementul de date al creativității umane și a adăuga noi tehnici. Modelul a predat, comparând fotografiile modificate și originale.

"Am început să arătăm perechi de picturi de oameni care știau că unul dintre ei a fost modificat. La model adecvat pentru utilizare trebuie să indice modificările mai bune decât oamenii "- a spus Oliver Wang, care a lucrat în dezvoltarea Adobe. Oamenii au arătat corect 53%. Imagini false, inteligență artificială până la 99%.

Modelul identifică zonele modificate și modul în care fața a fost curbată. Cu modificările hărții, cu o probabilitate considerabilă pot fi calculate, deoarece acestea au fost transferate pixeli și modificări anulare. Apropierea originalului a surprins, de asemenea, oamenii de știință care au învățat acest model. "Deși există o mare varietate de geometrie facială, nu este imposibil. Un model de învățare profundă poate analiza combinația de date la nivel scăzut de sub formă de artefacte curbe, cu caracteristici de imagine generală „- Alexei traducători. Efros de la Berkley. Importanța esențială aici sunt, de asemenea, modele de zgomot caracteristic al camerelor digitale.

Fața LiquiDa a alunecat în prim-plan, deoarece este adesea folosit pentru a schimba expresia feței.

De ce acest lucru este important?

Introducere în piața Photoshop din 1990 ne-a oferit o libertate uriașă - toată lumea poate schimba fotografiile în felul său. Această sabie. Noi creăm ceea ce vă mulțumim, dar suntem ocazional victime ale înșelăciunilor "Fotoszopowanych ".

Într-un moment în care revistele, posterele și Internetul sunt ambalate cu imagini ale oamenilor și scenei inexistente, Adobe dorește să restaureze credința noastră în imaginea digitală. Acest lucru este extrem de important în cultura vizuală, unde imaginea este aceeași sursă de divertisment, un mediu de știri și dovezi în acest caz. Verificarea autenticității imaginilor digitale este un câmp separat al criminalilor.

Adobe Research: Afișarea manipulării imaginii cu AI

Aceasta face parte dintr-un plan mai amplu

Inteligența artificială care va explora fețele modificate face parte dintr-o inițiativă mai mare Adobe. Compania încearcă să dezvolte metode de recunoaștere a modificărilor introduse pe filme, înregistrări sonore și documente. Adobe funcționează, de asemenea, la detectarea clonării, lipirea fotografiilor și a locurilor din care au fost șterse obiectele.

Poate că Adobe va intra în butonul "Anularea schimbării", astfel încât toată lumea să poată vedea dacă imaginea poate fi crezută. Acest lucru ar trebui să fie un instrument de bază al tuturor celor care accesează internetul. În prezent, singura linie de apărare este realizarea că, imaginile digitale pot fi manipulate și vizionați la fiecare pas. Din păcate, oamenii nu recunosc modificarea, precum și.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu