Principal » Internet » Este Samsung Galaxy Nota 4 echipată cu un scaner Rainbow?

Este Samsung Galaxy Nota 4 echipată cu un scaner Rainbow?

Internet : Este Samsung Galaxy Nota 4 echipată cu un scaner Rainbow?

Samsung pe Twitter a plasat o grafică prezentarea funcției care urmează să fie introdusă într-un nou smartphone. Probabil în modelul Galaxy Note 4, vom vedea scanerul IRIS.

Gigantul coreean în Galaxy S5 a decis să utilizeze un cititor de amprente digitale. Datorită lui, putem debloca telefonul și, de asemenea, să autorizim plățile PayPal. Cu toate acestea, acest element ar putea fi insuficient pentru a încuraja clienții la viitoarea galaxie Note 4 Fablet. Potrivit graficelor plasate pe profilul oficial Samsung pe Twitter, următorul lor smartphone va avea un scaner Rainbow. Indiferent dacă această soluție va fi atât de revoluționară încât va asigura acest model cu adevărat ridicat?

Informații despre scanerul de ochi built-in 4 al ochiului nu a fost servit oficial, dar graficul sugerând că telefonul smartphone scanează ochiul nostru și inscripția "Deblocați viitorul" mărturisesc că scanerul IRIS va apărea în nota 4 , care va efectua o funcție similară ca amprenta cititorului în modelul Galaxy S5. Compania promite că datorită noilor dispozitive tehnologice fără precedent, securitatea noastră va fi la cel mai înalt nivel.

Este demn de menționat faptul că Samsung Galaxy Nota 4 va fi echipat cu un ecran Super AMOLED de 5.7 inch cu o rezolutie QHD impresionanta, Snapdragon 805 procesor (versiunea destinată piețelor din America de Nord, Coreea de Sud, China și Japonia) sau Exynos 5433 (International versiune). Camera principală va avea stabilizare optică a imaginii, iar senzorul utilizat în acesta va fi creat de Sony. În partea din față veți găsi webcam 2MP.

Dacă Samsung, de fapt, în Galaxy Note 4 Fair decide pe scanerul IRIS, dispozitivul va fi foarte popular. Cu toate acestea, dacă nu va fi un alt pas către reducerea confidențialității noastre, deoarece în afară de istoricul nostru de fișiere, contacte sau navigare pe Internet, smartphone-ul va avea imaginea irisului nostru? În plus, vă puteți gândi dacă avem nevoie de ea? Nu-l accidental o curiozitate mai mult, a cărui acțiune va fi departe de așteptat?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu