Principal » Software » Programele de optimizare și accelerare a memoriei RAM are sens? Cz. 2

Programele de optimizare și accelerare a memoriei RAM are sens? Cz. 2

Software  : Programele de optimizare și accelerare a memoriei RAM are sens? Cz. 2

Am decis recent să începem un subiect destul de sensibil despre programele de optimizare și accelerare a computerului. Am fost în principal despre răsturnarea miturilor care circulă în jurul instrumentelor "miraculoase". Astăzi am decis să mergem pe urmele un pic și să explic ca RAM-ul complet trebuie să provoace întotdeauna probleme.
Cu câteva zile în urmă în textul PT. "Programele de optimizare și accelerare a memoriei RAM are sens? Cz. 1"Am decis să răspundem la întrebarea de titlu. Astăzi, în a doua parte a ciclului vrem să explice de ce memoria RAM completă nu are întotdeauna să însemne ceva rău, și asta e ceea ce ne dorim să convingem producătorii de software pentru a accelera de memorie. Și cum arată în practică?
Să presupunem că avem 4 GB de RAM instalat pe computerul dvs. Dacă am început un set zilnic de programe, adică. Browser, comunicator, client poștal etc., După intrarea în Managerul de activități Windows și mergeți la fila "Power ", probabil, vedeți că utilizați un RAM de 2,5 sau chiar 3 GB ocupat. Aproximativ 1 GB este gratuit, care, potrivit utilizatorilor începătoriască, este o valoare extrem de mică. Se pare că, după ce a condus un joc exigent, ea va încetini, stutteră etc. Este adevarat?

Nu neapărat deoarece sistemele de operare noi (de ex. Windows 7 și Windows 8) se ocupă perfect cu optimizarea si managementul memoriei RAM, prin urmare, 3 GB de memorie utilizat nu înseamnă că este irosit pentru procese sau programe care nu sunt necesare. Când începe jocul, majoritatea resurselor vor fi direcționate către prioritatea procesului. Mai mult, dacă computerul dvs. utilizează RAM instalat instalat în timpul lucrărilor zilnice și regulate, acesta nu este un semn de eroare sau probleme de sistem. Windows în timpul unei astfel de lucrări ca resurse RAM distribuite, astfel încât fiecare program să funcționeze la capacitate maximă.
Desigur, acest lucru nu înseamnă că, cu 1 GB de RAM și începeți mai multe programe pe care aproape toate resursele vor avea loc, rularea programelor ulterioare vor fi fără probleme. Principiul este simplu - în cazul în care locul de muncă este încă disponibil 25-30 la suta din memorie, imaginind dacă nu e prea puțin este complet lipsită de sens. Și, în acest moment, merită acordată atenție programelor de îmbunătățire a performanței RAM. În curând vom învăța în principiul funcționării lor și vom explica de ce instalarea și lansarea lor pe termen lung trece cu scopul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu