Principal » Software » Șterge driverele înainte de actualizarea are sens?

Șterge driverele înainte de actualizarea are sens?

Software  : Șterge driverele înainte de actualizarea are sens?

Timp de mulți ani de domnie a utilizatorilor de calculatoare și unii "specialiști" au creat o mulțime de stereotipuri și mituri diferite. Unii au sens, alții sunt ridicol și complet fără sens. Producătorii de software sunt incluse în această spunându-ne că utilizarea invențiilor lor este necesară. Astăzi vom încerca să explicăm dacă eliminarea driverelor înainte de actualizare are sens.
Foarte adesea utilizatori prudenți și neexperimentați pe baza cunoștințelor împrumutate de la rețea sau de la prietenii mai experimentați (teoretic). Una dintre aceste "gânduri și principii de aur" este nevoia de a elimina complet driverele înainte de actualizarea sau înlocuirea subansamblelor. Este în primul rând o placă grafică, deși există, de asemenea, o placă de sunet, o rețea, un televizor etc. Mulți utilizatori care instalează cea mai recentă versiune a driverelor de plăci grafice eliminând programul special anterior. Singura întrebare: De ce?!


În majoritatea susținătorilor acestei abordări, credeți că elementele dosarele inutile și șoferii vechi pot intra în conflict cu versiunea mai nouă, impactul negativ asupra performanței globale a sistemului și a componentei, care este responsabilă pentru un anumit driver. Acest stereotip țesute cu mai multe sau o duzină de ani în urmă și are același lucru de a face cu adevărul că principiul că bateria din noul telefon ar trebui să fie "formatată ". Nonsens la același nivel.
Desigur, nimeni nimeni nu înlăturată armele șoferilor înainte de upgrade, dar este lipsită de sens și mașinile de astăzi nu afectează nimic. La început, câteva, poate o duzină de ani în urmă, a avut un sens, dar astăzi instalatorii de noi șoferi conțin mecanisme speciale care elimină, transportă sau dezactivează vechile versiuni de fișiere care le înlocuiesc cu cele noi. Îndepărtarea controlorilor vechi are sens numai dacă schimbăm placa grafică de la AMD Radeon la Nvidia GeForce. Dacă schimbăm placa grafică a aceluiași producător, putem păstra șoferii, deși pentru pacea sacră merită să le instalați din nou, de la zero.
Este de remarcat faptul că mulți instalatori simpli nu s-au ocupat de procesul complicat de eliminare și deplasare a fișierelor controlerului, iar acestea au fost împrăștiate pe tot parcursul sistemului - driverele nu sunt instalate într-un singur catalog, spre deosebire de instrumentele producătorului unui anumit card ( să nu fie confundate cu controlorii). Apoi, acest utilizator intră în acțiune și a eliminat manual rămășițele driverelor vechi. Când nu a făcut-o, mai devreme sau mai târziu a trebuit să se întâlnească cu instabilitatea și concedierea sistemului. Prin urmare, acest lucru este ceea ce ia o astăzi fără sens să se obișnuiască cu care, în cele mai multe cazuri, nu există nici un motiv pentru a fi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu