Principal » Internet » Există o carte de telefon mobil - Orange, Plus, Play, T-Mobile?

Există o carte de telefon mobil - Orange, Plus, Play, T-Mobile?

Internet : Există o carte de telefon mobil - Orange, Plus, Play, T-Mobile?

Cărțile de telefon, cel puțin în această versiune tradițională de hârtie lent la Lamus. Locul lor este înlocuit cu versiuni electronice, care sunt disponibile în rețea sau pe diferite tipuri de medii digitale. Mai jos veți găsi modalități de a avea acces la cărțile telefonice ale celor mai populari operatori de rețea celulară din Polonia.

În prezent, niciunul dintre operatorii de rețea celulară poloneză nu oferă propria dvs. carte de telefonie online. Mulțumită Directiva UE, care obligă operatorii menționați să transmită numere de telefon ale abonaților lor la baza la nivel național. În cazul țării noastre, o astfel de listă este efectuată de către Telecomunicații poloneze S.ȘI. (La cererea Oficiului de Comunicații Electronice). Accesul la lista abonatului poate fi obținut în două moduri:

- Apelând numerele 118 919

- in ordine CD-uri cu o listă completă în operatorii de operatori de rețea mobilă și în facultățile de telecomunicații Polska S.ȘI.

În plusT-Mobile El își desfășoară propriile numere de birou care oferă o listă cu numerele de telefon disponibile în general ale abonaților săi. Există în primul rând numere de companii, furnizori de servicii etc. Pentru a putea utiliza biroul numeric T-Mobile, apelați numărul * 42913 (Clienți de rețea T-Mobile) sau 602-9123-000 (Orice altă rețea). Acolo, vom contacta consultantul care ne va căuta cu informații relevante.

Reţea portocale oferă, de asemenea, propria agendă telefonică. Aceasta este împărtășită pe un CD în fiecare dintre saloanele companiei. Din păcate, funcționalitatea sa lasă mult de dorit. Se datorează în primul rând interfeței intuitive și compatibilității cu computerele echipate numai cu sisteme de operare Windows XP sau Windows 2000.

Recomandat
Lasă Un Comentariu