Principal » Internet » Există o alternativă interesantă față de browserul Firefox?

Există o alternativă interesantă față de browserul Firefox?

Internet : Există o alternativă interesantă față de browserul Firefox?

Mozilla Firefox Browser este, fără îndoială, una dintre cele mai populare soluții de acest tip din lume. Popularitatea acestui browser în Polonia este, de asemenea, foarte mare, deși trebuie admis că nu este lipsit de defecte. O alternativă poate fi o operă sau Google Chrome, dar ce să fac dacă vrem să folosim altceva? Din fericire, există o soluție.
Dacă se potrivește noi folosind browser-ul Firefox, dar vrem să folosim instrumentul fără toate defectele și probleme, putem instala o alternativă sub forma unui browser Teanc. Instrumentul a fost creat pe baza a menționat Firefox, funcționalitate și funcționare păstrată, dar au existat cele mai importante defecte și completările inutile. Aceasta este o propunere pentru cei care depind în primul rând de eficiența și viteza de căutare a datelor, și nu pe aditivi inutile, funcții și ocupare a resurselor de sistem gadgeturi. Interesant este, la prima vedere, ambele browsere, cu excepția logo-ul, arata foarte asemănătoare, cu toate că după un timp ne simțim diferența în acțiune.

La scurt timp după instalarea browserului Teanc La dispoziția utilizatorului, baza, un schelet de browser specific, care poate fi înarmat în diverse adăugiri și extensii. În rezumat, luna palidă nu este altceva decât o clonă rafinată și optimizată pentru performanța populară Firefox. Trebuie menționat faptul că, în acest caz, nu avem acces la astfel de aditivi ca asistență de scripting ActiveX, caracteristici de accesibilitate și control parental. În plus, autorii au schimbat configurația mai multor instrumente și au optimizat programul pentru procesoare moderne. Rezultatul este chiar o creștere de 25% a eficienței.
Este adevărat că interfața programului este în limba engleză, dar găsim o locație poloneză în rețea. Mai mult decât atât, pe site-ul producătorului, în plus față de versiunea pe 32 de biți disponibil în departamentul nostru, putem descărca o variantă pe 64 de biți și portabil, care nu necesită instalare și funcționează imediat după descărcarea. După pornire Teanc Va apărea o fereastră de browser cu file, în colțul din stânga sus există un buton care are toate opțiunile și setările de configurare. În plus, putem folosi motorul de căutare DuckDuckGo. În concluzie, aspectul este foarte asemănător cu Firefox, deși acțiunea este în mod clar mai rapidă și mai eficientă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu