Principal » Internet » Indiferent dacă Hongmeng / Ark OS va înlocui cu siguranță Android pe smartphone-urile Huaweia?

Indiferent dacă Hongmeng / Ark OS va înlocui cu siguranță Android pe smartphone-urile Huaweia?

Internet : Indiferent dacă Hongmeng / Ark OS va înlocui cu siguranță Android pe smartphone-urile Huaweia?

Nu este un secret că Huawei lucrează la un sistem de operare de drepturi de autor de mai mulți ani. Ce se știe despre el?

Mai puțin și mai multe informații oficiale privind sistemul Huaweia circulă în rețea pentru o lungă perioadă de timp. Frecvența știrilor ulterioare a crescut ca urmare a unei dispute puternice cu administrația din SUA. Mai ales că, recent, el rezervat pe piețele internaționale astfel de nume ca Hongmeng, ARK OS sau OAK OS.

Mulți observatori piață par a fi o celebrare a convins că noul sistem va înlocui pe Huaweia smartphone-uri până în prezent Android. În opinia mea, în loc să întrebați "când va avea loc acest lucru?"Cu toate acestea, ar trebui să întrebăm" sau deloc?".

La urma urmei, sistemul proprietar nu rezolvă în nici un fel creatura problemei

Sub reglementarea Donald Trump Huawei poate pierde ocazia de a lucra cu companiile americane. Dacă va exista? Nu este cunoscut, dar evenimentele recente vă permit să credeți că nu faceți acest lucru. Ambele părți se înțeleg încet.

În orice caz, Android nu a făcut obiectul unei dispute pentru o secundă. Acest software deschis de la care Huawei poate și va putea să folosească în ciuda oricăror interdicții din partea guvernului SUA. Iar chinezii au un design, care evidențiază în mod clar declarația sa.

"Android este o platformă >> Open Source

Dacă interdicția a intrat în vigoare, Huawei ar pierde accesul la software-ul licențiat dezvoltat de compania americană. În acest magazin de joacă, Google Map, Gmail, asistent, etc. Și aceasta este cea mai mare problemă. Deoarece acest ecosistem al cererii face - cu excepția IOS - până acum nici o platformă competitivă nu a avut șansa de a începe cu Android.

Cu toate acestea, problema este că, dacă Huawei a pierdut accesul la aplicația Google „o, el ar putea să nu le folosească, fie pe Android, nici la Honggeng OS, sau pe orice alt sistem. Platforma proprietară nu va rezolva probleme care rezultă dintr-o eventuală interdicție.

În plus, semnificația telefoanelor inteligente este puternic supracuuată

Din anumite motive, mulți oameni audia "sistem de operare " gânduri "smartphone ". Este demn de remarcat, totuși, că reprezentanții Huawei înșiși vorbesc despre software-ul de proprietate, evit mai degrabă vorbind în contextul telefoanelor inteligente.

"Sistemul de operare pe care îl creăm este compatibil cu plăcile cu circuite imprimate, comutatoare de rețea, routere, smartphone-uri și centre de date " - a mărturisit Ren Zhengfei în timpul unei conversații cu depozitul francez "Le Point ". Șeful Huawei a adăugat că noul sistem "va fi perfect adaptat la Internet al lucrurilor și mașinilor autonome".

Este semnificativ faptul că declarațiile despre compatibilitatea telefoanelor inteligente au fost enumerate ca a patra întoarcere. Personal, primesc acest lucru ca subliniind elasticitatea unei noi platforme, și nu o declarație "mătură piața cu smartphone-uri de la Hongmeng OS ".

Nu se știe dacă P30 Pro va fi ultima emblematică a lui Huawei Android

Ce este mai rău, mass-media tind să dovedească declarațiile despre noua platformă. În cadrul aceluiași interviu, întrebarea a fost dacă sistemul Huaweia va fi mai rapid decât Android și iOS (mai devreme astfel de zvonuri au apărut în rețea). "Foarte probabil " - a răspuns șeful companiei. În paginile noastre mass-media autohtone, acest lucru prudent la urma urmei, răspunsul transformat în „Huawei rade la Google. Sistemul Hongmeng este mai rapid decât Android "(Geekweek.en) sau "Huawei nu poate lăuda Hongmeng OS - Android și MacOS de mult în spatele " (Android.COM.Pl).

Și totuși dintr-o semnificație descrescătoare a telefoanelor, se pare că nu numai Huawei. "În loc de smartphone-urile trebuie să ne gândim la dispozitivele inteligente " - am auzit un interviu cu președintele Samsung.

"Ei vor lupta pentru Internet de lucruri"

Cu câteva zile în urmă, Ren Zhengfei a dat un interviu serviciului Financial Times. CEO-ul lui Huawei, cu condiția ca motivul pentru următoarea bătălie cu SUA, va fi internetul lucrurilor.

Și nimic ciudat. Introduceți 5G în ERA, în timpul căruia smartphone-urile își vor pierde treptat importanța. 4G este un miliard de miliarde conectat la Internet. 5G ne va prezenta în epoca zeci de miliarde de dispozitive conectate la Internet.

Potențial în câțiva ani, fiecare coș de gunoi într-un oraș mare va fi umplut cu senzori care îi vor permite să cheme mașina autonomă de gunoi când vine timpul său de golire. Cele mai mari companii de tehnologie se luptă să-și pună mâinile pe gunoi, pe śmieciarce pe monitorizare, care surprinde toată infrastructura și rețeaua, care comunică totul.

Începe lupta sistem de operare, care va controla întregul oraș. Prin urmare, faptul că Huawei își dezvoltă propriul software, nu este echivalent cu faptul că creșterea concurenței pentru SmartFonowego Android periculos.

Poate că Hongmeng OS va fi instalat pe fiecare nou smartphone Huawei. Poate doar pe o mână experimentală în țările selectate. Sau poate nici unul. Vom vedea în următoarele câteva luni. Deocamdată, vă sfătuiesc să vă apropiați de bârfe cu privire la noul sistem cu atenție, deoarece - pe baza mesajelor oficiale - nimic nu este decis încă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu