Principal » Internet » Este modul de joc în Windows 10 creatori de actualizare lucrări? Noi am verificat

Este modul de joc în Windows 10 creatori de actualizare lucrări? Noi am verificat

Internet : Este modul de joc în Windows 10 creatori de actualizare lucrări? Noi am verificat

Împreună cu actualizarea creatorilor actualizați pentru Windows 10, o caracteristică interesantă a apărut în noul sistem. Modul de joc, pentru că vorbesc despre asta, trebuie să accelereze acțiunea de jocuri pe un computer echipat cu cel mai recent site Windows. Anunțurile Microsoft au fost destul de optimiste, în plus, au încurajat, de asemenea, proprietarii mașinilor mai vechi să actualizeze sistemul. Indiferent dacă de fapt, activarea modului de joc va accelera funcționarea acestora? Am verificat-o atât pe hardware mai vechi, cât și pe destul de noi. Puteți vedea efectele în materialul nostru video.

[1/2

În scopul prezentării modului Game Mode, am lansat mai multe jocuri mai vechi (Sniper Elite 2, Resident Evil 5, Just Cause 2) și un titlu destul de proaspete, Tom Clancy „s Ghost Recon Wildlands. Am găsit, de asemenea, câteva mașini mai vechi, pe care le-am actualizat la Windows 10 cu cea mai recentă actualizare. Distribuția hardware a fost cu adevărat uriașă, cel mai vechi computer a fost echipat cu un procesor de bază 2 Duo, memorie de 3 GB și placa grafică GT GeForce 8400m GT. Tineretul lui a dat premieres Vista. Următorul echipament este o stație de lucru portabilă Lenovo W510 cu procesor Core i7 cu placa grafică NVIDIA QUADRO FX880, care are și o mulțime de splendoare, iar perioada sa de aur este premierul Windows 7. Modul de joc, de asemenea, verificat pe cea de-a treia generație Microsoft Suprafata. La capătul stâng al calculatorului, pe care procesorul Ryzen 5 1500x a fost eliberat brusc săptămâna în urmă. Pe acest computer am verificat cea mai recentă tranșă de fantomă Recon.

[1/2

Rezultatele nu umple optimismul. După pornirea modului de joc, creșterea eficienței nu poate fi văzută atât pe hardware mai vechi, cât și pe mai nou. Mai des, FPS scade în titluri individuale. Apelarea modului de joc nu funcționează când jocul rulează în modul ecran complet, comutați la modul Window. Numai o combinație de keys Win + G va funcționa. Cu comutarea între modurile, nu toate configurațiile fac în mod corespunzător, și (cel puțin pentru moment) Modul de joc în Windows 10 mai deranja decât oferă orice beneficii. Dați-mi voie să știu în comentariile, dacă cu dvs. după activarea modului de mod al jocului, jocul a accelerat dacă efectul este ca noi. Suntem bucuroși să aflăm care sunt opiniile dvs. pe acest subiect.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Inginerie video

Recomandat
Lasă Un Comentariu