Principal » Internet » Baterul de formare a bateriei?

Baterul de formare a bateriei?

Internet : Baterul de formare a bateriei?

Am decis să luptăm cu stereotipurile despre multe probleme. Există câteva sfaturi pentru noi în această chestiune, dar o mulțime de lucruri înainte de noi, astfel încât să puteți conta pe multe sfaturi, sfaturi și orientări. De data aceasta, am decis să ne confruntăm cu un rival puternic - mitul despre formarea bateriei.
Recent am răspuns la întrebarea "Curățarea registrului de sistem are sens?" și "Șterge driverele înainte de actualizarea are sens?". O altă verificare pentru un sens pe termen lung și adânc înrădăcinat în capetele multor utilizatori de smartphone-uri stereotipice. Sau formarea (sau ca unii spun: Formatarea) a unei baterii noi pe telefon are sens? Aceasta este o problemă destul de importantă, deoarece în momentul în care tratamentul rău al bateriei poate duce la consumul său mai rapid și chiar defecțiuni. Dar cum tratați cu adevărat bateria? Cum să îl încărcați, descărcarea etc.?


Nu este un mare secret că, fără bateria, chiar și cel mai avansat gadget sau dispozitiv electronic este doar o echipă de circuite integrate inutile, electronice etc. Când dispozitivul este nou, acesta funcționează bine și eficient, dar în timp lungimea duratei de viață a bateriei începe să cadă drastic. Utilizatorii începători sunt, probabil, surprins, pentru că: „Ei au formatat bateria, așa cum ați recomandat în magazin."Și aici vine problema. În loc de ambalare în bumbac, ar trebui să răsturnați imediat stereotipul. Noile baterii în dispozitivele moderne nu se formează! Sau cum specifică "specialiști " - formate. Un astfel de proces a fost favorabil mai multe, chiar și o duzină de ani în urmă, dar astăzi nu este suficientă că nu există nici un sens, în plus, poate deteriora bateria și o face mai puțin și mai puțin eficientă.
Din păcate, în ciuda schimbărilor uriașe și progresul în domeniul electronicii, mulți utilizatori nu pot scăpa de obiceiurile vechi, care în mod mai degrabă întăresc vânzătorul ignorant în magazinele sau saloanele operatorilor de rețea celulară. Foarte adesea ei recomandă "formatul " (termenul este eronat) Baterie pentru primele câteva cicluri. Reamintim, aceasta se bazează pe descărcarea completă a bateriei și apoi se încarcă timp de aproximativ 12 ore. Este adevărat că vechiul bateriile NIMH și NID au așa-numitul efect de memorie - dacă cineva a acuzat astfel de baterii "fără griji", de obicei, a pierdut destul de repede performanța lor - în timp ce formarea avea sens, dar astăzi este complet diferită.
utilizat în prezent Li-Ion baterii (litiu-ion) funcționează în mod diferit și nu au cunoscut tuturor efectul de memorie, și, prin urmare, formatarea și a practicilor de la baterii NiMH și NID nu sunt necesare și să spună adevărul, nu este recomandat în mod egal. Mai mult decât atât, prin modul în care se poate răsturna un alt mit, sau problema reîncărcării, care o zi a fost un păcat mare. Astăzi nu există o astfel de problemă. În plus, unii producători recomandă chiar reîncărcarea, care nu este doar practică (de ex. Când părăsim casa și dorim să "reîncărcați" câteva procente), dar și sănătoși pentru bateriile. Ca în cazul în care nu au fost de ajuns, producătorii de baterii noi le reînvia să le descarce la zero, astfel încât conectarea dispozitivului la încărcătorul de pe baterie se va face o duzină sau cam asa ceva la suta este cea mai indicată.
Poate că mulți utilizatori care au folosit în ultimii ani, pentru a forma formarea și cicluri complete de încărcare și descărcare nu sunt de acord cu concluziile noastre, dar tot ce trebuie să faceți este să ceară sfatul producătorilor de telefoane sau direct creatorii bateriilor la gadget-uri ( evita „specialiști “ , în magazine) pentru a o dată schimba pentru totdeauna, eronate și dăunătoare stereotipurilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu