Principal » Internet » Este un sport pentru sport? O mână de considerații teoretice și juridice

Este un sport pentru sport? O mână de considerații teoretice și juridice

Internet : Este un sport pentru sport? O mână de considerații teoretice și juridice

Este un sport pentru sport? Această întrebare este un subiect al unui litigiu pe termen lung. Mediul în legătură cu jocul competitiv, indiferent dacă este profesional sau de hobbyist, susține că acesta este ceea ce este, argumentând reputația motorului concurenței, care este esența sportului e-sportului, ca în disciplinele sportive clasice. Adversarii lor cred, cu toate acestea, că joacă jocuri video este o activitate prea pasiv, astfel încât să poată fi numită o disciplină sportivă. Luați în considerare calm ca oricare dintre paginile acestei dezbateri.

Să începem cu problemele lexicale. Dicționarul de limbă poloneză online, PWN Publishing, definește termenul "sport" ca exerciții și jocuri care vizează dezvoltarea fitnessului fizic și urmărirea concurenței pentru cele mai bune rezultate. Se știe că e-sportivii trebuie să se antreneze în mod regulat, dorind să se bazeze pe concurență cu alții. Întrebare: Este abilitatea unui joc bun în - Să spunem - Counter-Strike "și puteți apela fitness fizic, deoarece jucătorul este suficient pentru a sta confortabil în scaun și pentru a reduce activitatea reală pentru a vă deplasa încheieturile? Aici ajunge în mod ambiguu, deoarece conceptul de fitness fizic nu există o definiție comună și este înțeleasă diferit de teoreticienii diferiți, în funcție de propria lor interpretare.

De exemplu, Zdzisław Chromiński în studiul PT. Activitatea de mișcare a copiilor și adolescenților din 1987., El scrie despre fitness fizic în contextul eficienței simțurilor, referindu-se la reflexia necesară în e-sportul. Pe de altă parte, mulți specialiști DS. Educație fizică, chiar și cum Zbigniew Gilewicz, autorul folosit astăzi teoria educației fizice 1963., Se leagă fitness fizic cu activități cu un grad vizibil de dificultate (fizic), a - nu ascunde - mutarea mouse-ului după ce blatul de birou nu aparține. Prin urmare, chiar dacă pentru a stabili un grup de experți independenți, alcătuit dintr-un wuefist, și să le cereți pentru e-sport, sentințele vor fi împărțite în mod semnificativ.

Dar există un spațiu în care nu există nici o neconformitate, și anume dreptul. În termeni legali, totul trebuie și cel puțin ar trebui să fie lipsit de ambiguitate. Numai că legea de astăzi, fie că polonez sau UE, e-sport nu reglementează în nici măsură. În cea mai mare parte, echipele sunt asociații sau operează în cadrul companiilor private, adesea implicate în mai multe alte lucruri. Virtus popular nebun.Pro aparține poștăi.RU, cel mai mare furnizor de e-mail rus e-mail, care nu au un statut club sportiv. Doar câteva țări europene, cum ar fi Danemarca și Franța, au decis să ia în considerare un sport electronic de auto-eliberare pentru sport, punând e-sportivi la un par cu sportivi și să le ofere aceleași drepturi.

Din păcate, mesajul autorităților rămâne neclar. Anul trecut, Curtea de Justiție a UE a decis că un pod sportiv nu poate fi considerat o disciplină sportivă, deși acest lucru din 1999. Acesta este tratat de Comitetul Olimpic Internațional ca un sport mental. Parlamentarii au subliniat lipsa unei componente a exercițiilor fizice, care, bineînțeles, ar lua și E-Sport. Acesta este modul în care Europarlament nu a fost de acord cu recunoașterea asociației sportive engleză Union Bridge, care nu a fost exceptat de la organizația TVA, spre deosebire chiar Fotbal britanic, ciclism, chiar și badminton. (Divizia în E-Sport și Sport a fost accentuată din nou).

În Polonia, cu toate acestea, există o lipsă de voce decisivă. Cluburi sportive recunoscute multi-schimbătoare, cum ar fi Ledia Varșovia, arată interesul pentru E-Sport, dezvoltând propriile secțiuni în această direcție. Și nu există obstacole în calea actului curentă asupra sportului, din 25. Iunie 2010., Desigur, cu condiția ca o interpretare favorabilă (pentru un mediu de e-sport) a conceptului de activitate fizică. La un moment dat, subiectul e-sport a încercat să se mute MP Marek Biernacki, la rândul său, din 2007 și 2008., de două ori cu interpelația, dar acțiunile sale au rămas fără un răspuns. Între timp, având în vedere un punct de vedere juridic, sportul electronic în Polonia nu se întâmplă în sport, atâta timp cât guvernul polonez nu a introdus reglementări relevante. Și pentru moment nimic nu este anunțat.

Deci, problema cu clasificarea sporturilor nu are doar un popor obișnuit, gri, ci și experți asociați cu educația fizică, teoreticienii sportului și autorităților. În același timp, nici unul dintre grupurile au o poziție comună, deși tratează drept ca exponent dominant, ar trebui să fie admise - cu durere de inimă sau nu - că e-sport în Polonia sportul nu este. În continuare, aceasta este doar o chestiune de interpretare și ipoteze proprii și se spune că discută gusturile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> FeliegeGamingbiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu