Principal » Software » Este posibil să ocoli o parolă în Windows 7

Este posibil să ocoli o parolă în Windows 7

Software  : Este posibil să ocoli o parolă în Windows 7

Cred că fiecare dintre noi cel puțin o dată în viața mea sa întâmplat să uităm parolele la computer. Dacă, de exemplu, după o concediu lung, de două săptămâni, ne întoarcem acasă sau de lucru, porniți computerul și brusc realizăm că nu ne amintim parolele contului de administrator, nu este încă nimic pierdut! Următorul ghid va afișa cum să ocolească rapid și rapid parola de administrator în Windows 7.

Ce avem nevoie? Mai presus de toate al doilea calculator Cu un recorder neted CD-DVD, pur și un program numit Kon-boot. La început, începem al doilea computer și înregistrez software-ul pe disc Kon-boot, care va fi apoi necesară pentru a rupe parola de administrator în computerul nostru.

După înregistrarea discului, începem computerul în care doriți să întrerupeți parola. Ochii noștri pare să intre în parolă. Introduceți ceva și faceți clic pe Enter. După cum puteți vedea, nu se întâmplă nimic - nu mă pot conecta. Acum punem un disc cu programul Kon-Boot la unitatea optică și porniți încă o dată calculatorul. Între timp, nu facem nimic complet. După repornire, vom observa că ecranul din program va apărea pe ecran înainte de logo-ul tradițional Windows Kon-boot. După un timp (doar câteva secunde) va dispărea și suntem transferați la tradițional Ecran logatși.

Acum alegem un profil de administrator care securizat este o parolă uitată și fără a tasta nimic Faceți clic pe săgeata sau apăsați pe tastatura Introducere. Gata! Tocmai am ajuns la profilul de administrator într-o parolă de sistem protejată. Stăm doar în panoul de control Schimbați parola, pentru că acestea vor fi mai ușor de reținut.

Recomandat
Lasă Un Comentariu