Principal » Software » Curățarea registrului de sistem are sens?

Curățarea registrului de sistem are sens?

Software  : Curățarea registrului de sistem are sens?

Am decis să declare război stereotipuri false și practici care au prins rădăcini în mintea multor utilizatori de calculator, indiferent de vârstă sau experiență. Am scris recent când și, deloc, eliminarea șoferilor înainte de actualizarea lor are sens și astăzi vom încerca să explicăm dacă curățarea registrului sistemului.
Am menționat deja că pe aceste mituri și stereotipuri câștigă creatori "specialist " programe NP. Pentru a elimina driverele, optimizarea sistemului sau a agentului de curățare a registrului. Este adevărat că, în majoritatea cazurilor, acest tip de instrumente sunt gratuite, dar uneori producătorii se dovedesc a fi fără creier și fac să plătească pentru aceste programe. Din păcate, ele nu sunt, de obicei, în valoare de mult, deoarece le dă un pic de acțiune, și ce mai putem face totul cu mâna în câțiva pași simpli. În mod similar, pentru programele de curățare a registrului sistemului.
Este adevărat că curățarea manuală a registrului este destul de dificil, iar utilizatorii novice nu ar trebui să ia pentru el, dar într-adevăr, acest proces este inutilă! Producătorii de programe promite că, după scanarea registrului și eliminarea intrărilor inutile, întregul computer va accelera, va fi stabil, fiabil și deloc. Ați accelerat vreodată și ați câștigat o nouă calitate după aplicarea unui astfel de program? Nu? Deci, care este simțul utilizării unor astfel de programe?!


Registrul sistemului de operare Windows nu este un director obișnuit cu o duzină sau astfel de fișiere. Aceasta este o bază de date și setări uriașe, fie că toate programele și întregul sistem de operare Windows. În registru, informațiile despre toate programele instalate pe hard disk sunt salvate - după instalarea oricărui program, mai devreme sau mai târziu în registru va exista cel puțin o intrare despre aceasta. În plus, registrul Windows poate salva caracteristicile și setările, inclusiv cele referitoare la aplicațiile implicite care pornesc automat atunci când selectați o anumită acțiune. De obicei, după îndepărtarea unui program în intrarea în registry rămâne pe ea - este inevitabilă.
Deși putem curăța înregistrarea prin eliminarea acestor intrări, dar este lipsită de sens. Sistemul va arăta grozav chiar și cu sute de intrări inutile, iar ștergerea lor practic nu va afecta performanța întregului computer. Mai mult, doar o singură eroare a unui astfel de curățare a registrului este suficientă pentru a deteriora complet sistemul - atunci sistemul poate fi reinstalat numai. Mai mult, dacă computerul nostru funcționează încet, instabil, afișează erori, Hangs etc. Curățarea registrului mai degrabă nu o va rezolva. Apoi, o interferență în sistem va fi necesară, eliminând programe inutile, scanare pentru viruși sau reinstalarea sistemului. Magic Registry Cleaner nu ne va repara un computer.

Recomandat
Lasă Un Comentariu